Training geeft inzicht…Hoe maak je keuzes?

Wat breng je mee?… Hoe maak je keuzes?… Dat waren de hoofdvragen in de training die wij vorige week verzorgden voor de directie van een veelbelovende startup.

Wij snappen als geen ander dat er in een groeifase van je onderneming verschillende taken en complexe vraagstukken op je af komen. Want samen zo hard werken aan de toekomst, groei en succes van je onderneming vraagt veel van je doorzettingsvermogen en veerkracht.
Hoe je hier mee om gaat is voor iedereen anders.

In onze training gaven wij deze jonge ondernemers inzicht in de wijze waarop zij keuzes maken. We keken terug naar grote gebeurtenissen en keuzes uit het verleden. Welke invloed hebben ze gehad?
Door een creatieve en vrije trainingsvorm in te zetten, met stiften en tekenpapier, ontstond
vertrouwen waardoor openheid en reflectie mogelijk was. De waardevolle inzichten die hieruit voortkwamen werden meegenomen in het drijfverenspel.
Hier onderzochten wij de motivatoren en keken we naar parallellen uit het verleden. De persoonlijke drijfveren kwamen op tafel en er werden kritische vragen gesteld, de dilemma’s zorgden voor extra verdieping in gedeelde en verschillende opvattingen en voorkeuren.

Met nog meer verbinding en inzicht in elkaar, ronden we de training af. Deze jonge en slimme ondernemers, die met hun onderneming duurzame oplossingen bieden voor een hoger wooncomfort, weten nu welke kwaliteiten ze beiden meenemen om hun missie waar te maken!

Bedankt voor het vertrouwen heren!

Wil jij ook meer inzicht en verbinding binnen je team?

Helder! personeelsmanagement BV begeleidt en ondersteunt ondernemers met diverse vraagstukken op HR. Trainingen en Assessments zijn hier een belangrijk onderdeel van. Interesse?
Neem gerust vrijblijvend eens contact op via 0495-700203 of via
info@helderpersoneelsmanagement.nl

#training #assessments #teamontwikkeling #drijfveren #kwaliteit #inzichten #groei #keuzes #hr #startup