Contractbeheerder Installatietechniek

Functie omschrijving:

Als Contractbeheerder in deze functie richt jij je grotendeels op 1 grote klant van onze locatie in Noord Limburg. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren c.q. doen uitvoeren van alle soorten onderhoud en beheer. Daarbij beheer je de planning van de werkzaamheden én van het onderhoudscontract en stel je technische en financiële rapportages op.
Je stuurt jouw uitvoerende medewerkers aan en leeft daarbij alle voorschriften en procedures aan op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid.

Daarbij neem je ook nog een heel groot facilitair gedeelte op je. Alle mogelijke werkzaamheden die er bij deze klant moeten gebeuren vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Dus dat kan bijvoorbeeld ook een poort zijn die stuk gaat, waarbij het verkeer omgeleid moet worden en er verzekeringswerk aan te pas komt. Jij stuurt de juiste partijen aan, kunt goed regelen en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Een zeer breed georiënteerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid.

 

Functie eisen:

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is dit wellicht dé baan voor jou!

 • Je hebt ervaring in het beheer en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties;
 • Je bent communicatief vaardig en service gericht;
 • Je bent administratief sterk en gaat graag nauwkeurig te werk;
 • Je hebt een gerelateerde studie afgerond op HBO niveau;
 • Je bent in het bezig van een VCA-VOL diploma;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

 

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever is een innovatieve en duurzaam technische dienstverlener. Het is een familiebedrijf met vestigingen door heel Nederland, korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden.

 

Wat zij bieden:

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
 • Een auto van de zaak, telefoon en laptop;
 • De mogelijkheid om flexibel ook vanuit huis te werken;
 • Je krijgt een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • Voor de kinderen van de medewerkers is er een scholingsfonds. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
 • Zij hebben een eigen opleidingscentrum. Zij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
 • Werken bij onze opdrachtgever betekend terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.

 

Interesse?

Voel jij je als een vis in het water bij een familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? En herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV naar info@helderpersoneelsmanagement.nl

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Marieke Henke op 06-23957202 of 0495-700203.

 

Startdatum                        : Per direct

Regio                                  : Noord Limburg

Uren                                   : 40 uur

Dienstverband                   : Structureel

Logistiek Werkvoorbereider

Functie-inhoud:

In deze dynamische functie fungeer jij als een belangrijke schakel tussen de afdelingen Logistiek, Wasserij, Sales, R&D, Technische dienst en de montageploegen. Jij vertaalt de tekeningen en beoordeelt welke materialen en gereedschappen er per project nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig is. Je bewaakt de projecten en communiceert met alle afdelingen over de voortgang.

 • Aan de hand van tekeningen en checklijsten beoordeel je welke materialen (hijs en-of opbouwmaterialen) er nodig zijn op de bouw.
 • Je schakelt pro-actief tussen de diverse afdelingen met betrekking tot de projecten.
 • Je ziet op tijd welke materialen er nog niet zijn. Is de order niet compleet dan kom je met oplossingen. Als alles compleet is zorg je ervoor dat er transport en personeel geregeld is.
 • Je hebt oog voor de nazorg van een project; je evalueert de checklists en je initieert verbeteracties in de daarvoor bestemde programma’s.
 • Zie je zelf als een interne projectleider. Jij dient ervoor te zorgen dat je alle input vanuit de afdelingen krijgt om het project te bouwen.

 

Functie eisen:

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt kennis van officesystemen zoals World en Excel. AX en Sharepoint zijn een pré.
 • Je hebt aantoonbaar (technisch) MBO werk en denkniveau.
 • Je beheerst de Engelse en Duitse taal.
 • Werkervaring in de tentenbouw is een pré.

 

Bedrijfsprofiel:

Een internationale organisatie waar professionaliteit, motivatie, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staat. Dit binnen een informele sfeer met korte lijnen. Een uitdagende branche waar mensen met werklust, ambitie en motivatie werkzaam zijn. Zij verzorgen snel extra ruimte voor vele toepassingen, zoals noodgebouwen en demontabele gebouwen.

 

Wat zij bieden:

Zij bieden je een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief in een groeiende, internationale organisatie. Je werkt in een informele, internationale omgeving in een leuk team op het hoofdkantoor in Midden Limburg. Daarbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Een uitstekende pensioenregeling, interne trainingen om te blijven leren. Geen enkele dag is hetzelfde door de diversiteit aan werkzaamheden.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV naar info@helderpersoneelsmanagement.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan met Esther Bouwens 06-20386321 of met Angelique Beckers 06-30425167 of naar ons kantoor 0495-700203.

 

Startdatum                        :              Per direct

Regio                                 :              Midden Limburg

Uren                                   :              40uur

Dienstverband                   :              Structureel, vaste baan

Electrical (E) Engineer

Onze opdrachtgever is een internationaal succesvol opererende machine- en projectbouwer die een hoge prioriteit geeft aan de ontwikkeling, bouw en service van machines voor hun specifieke industriesector.

De cultuur is open en samenwerking op alle niveaus staat centraal. Een goede werkplek is daar onderdeel van. Alle werkplekken, inclusief de productie, zijn voorzien van een (dubbel) beeldscherm, waardoor informatieverspreiding digitaal verloopt. De productie-omgeving werkt hierdoor volledig papierloos. Naast het werk is er ook tijd voor ontspanning. Er is een actieve personeelsvereniging. De omgeving biedt tijdens de pauze tijd volop ruimte voor een wandeling door de natuur.


Functie omschrijving:

Als Project Engineer Electrical voer je zowel zelfstandig als in teamverband op “E” gerichte industriële automatiseringsprojecten uit. Je stelt functionele ontwerpen op en werkt deze verder uit naar technische ontwerpen. Je volgt je projecten van offerte tot oplevering en overlegt met de projectmanager, eventuele contractors en de projectmedewerkers binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat er voldaan wordt aan de normen en richtlijnen die van toepassing zijn binnen de betreffende industriële omgevingen. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen van standaard- of project specifieke gebruikershandleidingen en andere documentatie. Je hebt gedegen kennis van besturings- en informatiesystemen zoals onder andere Siemens Step 7 / TIA Portal en WinCC. Je draagt zorg voor het installeren van de benodigde hard- en software. Het configureren van PLC’s, het inregelen van regelaars, melders en controllers tijdens afname/controle van de besturingspanelen. Het instrueren en ondersteunen van de Field Service Engineer met betrekking tot elektrotechnische vragen over de besturingen, trouble-shooting bij de klant of op afstand. Opzetten van prijscalculaties in offertefase voor de diverse besturingen (fabriek c.q. lijn besturingen).

Maar je taak is breder:
Als E-Engineer heb je ook een R&D verantwoordelijkheid. Je bepaalt samen met de mechanical R&D engineer, aan de hand van de gevraagde functionaliteit en inzetbaarheid, de elektrocomponenten die nodig zijn voor de nieuwe machines. Aan de hand van een technisch-commercieel eisenpakket draag je zorg voor het uitwerken van voorstellen voor inrichting en werking van de elektrische installatie ten behoeve van de standaard automatisering. Het is dan ook belangrijk dat je de technologische marktontwikkelingen volgt met betrekking tot automatisering van processen en machines en het bepalen van de implicaties daarvan voor de ontwikkelingen bij onze opdrachtgever. Ten behoeve van standaardisering zorg je voor het onderhouden en aanbrengen van aanpassingen op eerder ontwikkelde oplossingen en standaarden.

Hiertoe hoort ook het onderhouden van de standaardisering- en engineerings tool “Typical Manager”.

Functie eisen:

 • Technische opleiding HBO-E, Besturingstechniek;
 • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de procesindustrie in een projectmatige werkomgeving;
 • Gedegen kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van de Duitse / Franse taal is een pré;
 • Kennis van Siemens PLC’s (S7);
 • Kennis van Eplan is een pré;
 • Kennis Typical Manager is een pré;
 • Gemotiveerde en flexibele werkinstelling;
 • Team player, communicatief sterk;
 • Bereid om incidenteel te reizen wereldwijd;
 • Bereidheid op periodiek deel te nemen aan consignatiedienst;
 • Bij acute storingen bij klanten kan het noodzakelijk zijn om ook werkzaam te zijn buiten de reguliere werktijden.


Wat zij bieden:

Een leuke uitdagende baan en werken binnen een modern ingerichte bedrijfsomgeving. Er is een open kantoortuin, die zodanig is ingericht dat elke werkplek toch zijn eigen ruimte heeft om ongestoord te kunnen werken. Je carrièreontwikkeling vinden zij belangrijk. Er is mogelijkheid tot het volgen van een opleidingen waar dat nodig is, maar ook waar zelf je wensen en ambities liggen.

International Engineer

Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf actief in de machinebouw. Innovatie en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel!

Functie omschrijving:

Assemblage & I/O-testen

 • I/O + functioneel testen van machines en submodules.

FAT

 • Bedienen van machines en ondersteunen van projectmanager bij FAT.

Demontage en verpakken

 • Demonteren van installatie a.d.h.v. packing lijsten;
 • Verpakken van machine onderdelen en componenten.

Site installatie en training

 • Opleveren van machines op klantlocatie en aantonen dat deze voldoen aan de gevraagde specificaties;
 • Training geven aan klanten m.b.t. bediening en onderhoud van opgeleverde machines.

Service

 • Uitvoeren van montage werkzaamheden op klantlocatie;
 • Uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden op klantlocatie;
 • Feedback geven over technische issues naar Project Management/Service.

Functie eisen:

 • Jij hebt een opleiding op MBO niveau richting techniek WTB / E / Mechatronica;
 • Ervaring met het lezen van tekeningen;
 • Kennis van mechatronica;
 • Een brede (technische) kennis / expertise;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Analytisch;
 • Doelmatig werken;
 • Probleemoplossend en flexibel;
 • Pro-actief;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Klantgericht.

Wat zij bieden:

 • Een interessante en afwisselende werkkring in een innovatieve en marktgeoriënteerde onderneming;
 • Marktconform salaris;
 • Een prettige werkomgeving en werkklimaat.

Assemblagemedewerker Telecom

Onze opdrachtgever is gevestigd in Noord-Brabant en een aannemer op het gebied van Mobiele Netwerken in Nederland. Hun klanten zijn o.a. KPN, T-Mobile en Ericsson.

 

Als Assemblagemedewerker Telecom richt je je op de voorassemblage van antennes en bereid je de electro-kasten voor ten behoeve van plaatsing op locaties door heel Nederland.

De werkzaamheden worden verricht in het magazijn van de opdrachtgever.

 

In de toekomst kun je ook in de buitendienst ingezet worden. Hiervoor zal je intern worden opgeleid tot antennebouwer.

Functie-eisen:

 • Basisopleiding elektrotechniek minimaal LBO niveau;
 • Geen hoogtevrees;
 • Basisveiligheid VCA;
 • Cursus veilig werken op hoogte of bereid zijn deze te behalen;
 • Flexibele instelling: geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Gevoel voor techniek;
 • Kunnen werken in teamverband;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engelse taal is een pré;
 • Rijbewijs B geniet de voorkeur.


Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag je CV.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Esther Bouwens op 06-20386321 of 0495-700203.