Niet meer tevreden met je baan in de BOUW?

De BOUW is booming! Dat is geen nieuws. Terwijl sommige branches zwaar onder vuur liggen, dendert de bouw gewoon door. Je hebt het gevoel blij te moeten zijn dat je überhaupt werk hebt, maar toch knaagt het gevoel dat je niet (meer) op de juiste plek zit…

Is dit het moment om van werkgever te wisselen?

JA, wij denken van wel. Mits doordacht. Neem de tijd om eens na te denken wat je nu precies mist en welke ambities je hebt. Vind je dit lastig? Een recruitmentbureau kan je hierbij helpen.

Wij: Helder! personeelsmanagement zijn als recruitmentbureau niet alleen op zoek naar kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij adviseren jou ook vrijblijvend over de ontwikkelingen in de huidige arbeidsmarkt, wat dit voor jou betekent en welke functies voor jou interessant zouden kunnen zijn op basis van jouw ervaring en persoonlijkheid. Daarnaast beschikken wij ook over een reëel beeld wat je doorgroeimogelijkheden zijn en de daarbij passende arbeidsvoorwaarden.

Hoe overtuigd je ook bent van je eigen kunnen, in deze tijd ga jij je vaste baan niet opgeven voor een tijdelijke baan of project. Voordat je gaat reageren op een vacature wil je duidelijkheid hebben of het een vaste baan betreft.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt? Bekijk dan eens de vacatures op onze website voor werk in de bouw.
Staat jouw droombaan er niet tussen maar wil jij je wel oriënteren? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek om te zien welke baan past bij jouw ambities.

Je kunt contact met ons opnemen via 0495-700203 of info@helderpersoneelsmanagement.nl