Medewerker Projectadministratie (32-40 uur)

Je bent een door de wol geverfde administratieve kracht, die zich thuis voelt in een dynamische projectomgeving.

 

Wat ga je doen?

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uiteenlopende operationele aspecten van het administratieve proces rondom de projecten. Van begin tot eind ben je betrokken bij het traject: van het aanmaken van de werkorders in het systeem, het verzorgen van correcte administratie en facturatie tot en met de afronding van de projecten.

Je ondersteunt de financiële eindverantwoordelijke en als zij met zwangerschapsverlof gaat, schroom je er niet voor de administratie zelf bij te houden. Je controleert lijsten en bij ontbrekende of onvolledige gegevens, volg je op. Ter ondersteuning van de directie maak je diverse overzichten om de financiële projectstatus te bewaken. Daarnaast signaleer je actief en vind je het leuk om bij uiteenlopende administratieve zaken betrokken te worden.

 

Wat krijg je?

Een leuke afwisselende functie, in een dynamisch-professionele omgeving.
Naast een prima beloning en dito arbeidsvoorwaarden is de riante CAO voor Klein Metaal van toepassing met maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
Verder maak je deel uit van een gedreven team van aanpakkers en vindt er een zomer- en een winterbarbecue plaats met je collega’s in de binnen- en buitendienst.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO(+) of HBO-niveau en een paar jaar hands-on ervaring op het gebied van projectadministratie
  • Je bent zeer nauwkeurig (!) en hebt aandacht voor details
  • Je bent positief ingesteld en hebt een aanpakkers-mentaliteit
  • Je bent zeer bedreven in MS Excel, ervaring met Syntess is een pré
  • Je bent zorgvuldig, analytisch en pragmatisch
  • Je signaleert en bespreekt afwijkingen of onregelmatigheden pro-actief
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Eindhoven, is een aannemer op het gebied van mobiele en draadloze netwerken in Nederland. Zij hebben een veelzijdig dienstenpakket in de telecom van radioplanning en acquisitie tot het ontwerpen, bouwen en onderhouden van telecommunicatie netwerken.

Hun klanten (o.a. Huawei, KPN, Vodafone, T-Mobile en Ericsson) zijn volop in ontwikkeling om bestaande diensten te verbeteren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Daarbij zijn aanpassingen en nieuwe infrastructuren noodzakelijk.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en korte motivatie. Heb je nog vragen over deze leuke functie? Bel dan gerust met 0495-700203.

Startdatum:                      In overleg

Regio:                                Eindhoven

Uren:                                 Fulltime (parttime is bespreekbaar)

Dienstverband:                Tijdelijk met uitzicht op een structurele functie