Office Manager (fulltime)

“Heb ik al gedaan!”

Komen deze woorden jou bekend voor? Dan ben jij die gedreven allround ondersteunende Office Manager die we zoeken!

 

Wat ga je doen?

Jij bent de spin in het web. Je ontzorgt de vestigingsmanagers en de consultants door alle administratieve handelingen rondom uitzendovereenkomsten, inleenovereenkomsten en correspondentie accuraat te verwerken en te beheren. Bij jou geen dossiers die incompleet zijn, jij zorgt ervoor dat alle consultants en vestigingsmanagers alles bij jou aanleveren. Je plant de afspraken, intakegesprekken en opleidingen in met de klanten en externe medewerkers. Ook maak je verslag van de wekelijkse overleggen. Verder ben jij de perfecte gastvrouw/gastheer en ontvang jij als eerste de bezoekers en ontferm jij je over de post en telefoon. Ook voor alle voorkomende facilitaire kantoorzaken zijn ze bij jou aan het juiste adres. Jij hebt contact met de leveranciers, zorgt voor uitgifte PBM’s en vult daar waar nodig items aan.
Bij jou ziet het kantoor er netjes uit en weet iedereen jou te vinden voor de meest uiteenlopende vragen.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie in een ambitieus team, een prettig werkklimaat met een informele sfeer. Verder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en gedegen arbeidsvoorwaarden. Tevens kun je genieten van volledig verzorgde lunches bij ons op kantoor.

 

Wie ben jij?

Je hebt een MBO+ denk niveau en je hebt een passie voor ontzorgen. Je bent een administratieve en representatieve allrounder met een pro-actieve houding. Met jouw oplossingsgerichte houding verbind jij afdelingen en ben jij het gezicht van jouw vestiging. Vanzelfsprekend ben je accuraat en houd je van plannen en organiseren. Daarbij weet je goed doelen te stellen en deze te vertalen naar resultaten.

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde en ambitieuze dienstverlener die technici bemiddelt.  Een specialist in de uitzendbranche met een grote klantenkring en vestigingen door heel Nederland. In een dynamische omgeving met een schaars aanbod van technici, dominante wet- en regelgeving en veeleisende opdrachtgevers biedt onze opdrachtgever haar relaties continuïteit en kwaliteit op hoog niveau. Betrouwbaar, Ambitieus, Respectvol en Samenwerken zijn waarden die voor onze opdrachtgever leidend zijn in hun denken en handelen. Daarbij krijg je intern ruim de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Als Office Manager kan jij intern het verschil maken en onze groeiplannen helpen realiseren. Dus, ben jij flexibel, stressbestendig, accuraat, servicegericht en positief ingesteld? Word jij blij van anderen te ontzorgen? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

 

En nu?

Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust met Jessica Heesakkers op 0495-700203. Zie jij jezelf al werken in dit innoverende, leuke team, dan ontvangen wij graag jouw actuele CV en een korte motivatie.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  regio Eindhoven

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  vast