Project Coördinator (32-40 uur)

Je schakelt snel en bewaakt het overzicht. ‘Ik regel het wel’ is jouw motto en je voelt je als een vis in het water in een dynamische projectomgeving.

 

 Wat ga je doen?

In een gedreven, jong en informeel team bevind jij je tussen diverse organisaties op de middenstip van het speelveld. Binnen team Sales ben jij de verbindende factor tussen de operatie en commercie, waarbij je uiteenlopende project gerelateerde werkzaamheden verricht.
Ook ben jij de contactpersoon voor de uitvoering. Je hebt altijd oog voor procesoptimalisatie. Je weet de grote lijnen te bewaken en indien nodig stem je prioriteiten af met je leidinggevende.

Je assisteert de accountmanager en onderhoudt contact per mail en telefoon met klanten, leveranciers en aannemers. Je verwerkt aanvragen en financiële gegevens voor facturatie en jouw administratie is altijd piekfijn op orde.

 

 

Wat krijg je?

Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een afwisselende werkomgeving waar initiatief wordt gewaardeerd. Er heerst een fijne werksfeer in een professioneel team.

Naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden krijg je:

  • een mooie bonusregeling
  • een telefoon en laptop van de zaak
  • een opleidingsbudget
  • gelegenheid om gebruik te maken van bedrijfsfitness
  • gelegenheid om hybride te werken (inclusief tuiswerkvergoeding)
  • mogelijkheid om eigen werktijden te bepalen
  • verlofsparen en extra verlof bij beperkt ziekteverzuim


Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en ervaring met (project)administratie.
Je werkt snel en nauwkeurig en neemt gemakkelijk verantwoordelijkheid. Je bent bedreven in Outlook en Microsoft Office. Je bent vindingrijk en staat open voor creatieve oplossingen (of bedenkt ze zelf). Je bent positief en van nature onderzoekend ingesteld.

 

Over de organisatie?

Onze opdrachtgever levert diensten aan proces- en projectorganisaties op het gebied van infrastructuur in de telecom. De organisatie bestaat uit een aantal entiteiten en heeft een sterk ondernemend karakter. Je kunt hybride werken, maar je standplaats is in de regio Utrecht.
Als jij de juiste kandidaat bent voor deze rol, krijg je een rechtstreeks dienstverband aangeboden bij onze opdrachtgever.

  

En nu?

Ben jij deze energieke financiële junior? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel gerust 0495-700 203.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Utrecht

Uren                                  :  32-40 uur per week

Dienstverband                  :  Structurele functie