Logistiek Werkvoorbereider

Functie-inhoud:

In deze dynamische functie fungeer jij als een belangrijke schakel tussen de afdelingen Logistiek, Wasserij, Sales, R&D, Technische dienst en de montageploegen. Jij vertaalt de tekeningen en beoordeelt welke materialen en gereedschappen er per project nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat alles op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig is. Je bewaakt de projecten en communiceert met alle afdelingen over de voortgang.

  • Aan de hand van tekeningen en checklijsten beoordeel je welke materialen (hijs en-of opbouwmaterialen) er nodig zijn op de bouw.
  • Je schakelt pro-actief tussen de diverse afdelingen met betrekking tot de projecten.
  • Je ziet op tijd welke materialen er nog niet zijn. Is de order niet compleet dan kom je met oplossingen. Als alles compleet is zorg je ervoor dat er transport en personeel geregeld is.
  • Je hebt oog voor de nazorg van een project; je evalueert de checklists en je initieert verbeteracties in de daarvoor bestemde programma’s.
  • Zie je zelf als een interne projectleider. Jij dient ervoor te zorgen dat je alle input vanuit de afdelingen krijgt om het project te bouwen.

 

Functie eisen:

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt kennis van officesystemen zoals World en Excel. AX en Sharepoint zijn een pré.
  • Je hebt aantoonbaar (technisch) MBO werk en denkniveau.
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal.
  • Werkervaring in de tentenbouw is een pré.

 

Bedrijfsprofiel:

Een internationale organisatie waar professionaliteit, motivatie, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staat. Dit binnen een informele sfeer met korte lijnen. Een uitdagende branche waar mensen met werklust, ambitie en motivatie werkzaam zijn. Zij verzorgen snel extra ruimte voor vele toepassingen, zoals noodgebouwen en demontabele gebouwen.

 

Wat zij bieden:

Zij bieden je een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief in een groeiende, internationale organisatie. Je werkt in een informele, internationale omgeving in een leuk team op het hoofdkantoor in Midden Limburg. Daarbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Een uitstekende pensioenregeling, interne trainingen om te blijven leren. Geen enkele dag is hetzelfde door de diversiteit aan werkzaamheden.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV naar info@helderpersoneelsmanagement.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan met Esther Bouwens 06-20386321 of met Angelique Beckers 06-30425167 of naar ons kantoor 0495-700203.

 

Startdatum                        :              Per direct

Regio                                 :              Midden Limburg

Uren                                   :              40uur

Dienstverband                   :              Structureel, vaste baan