Medewerker Inkoop / Finance (32-40 uur)

Je bent een gedreven uitvoerende kracht die de centrale inkoop van goederen en diensten verzorgt. Jij ziet het, je snapt het en je regelt het!

 

Wat ga je doen?

Je werkt op de centrale financiële afdeling. Een klein team, dus je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Daar zorg jij dat goederen en diensten (voor de interne klant) voor het beste budget en tegen optimale condities worden ingekocht. Je bent iemand die ‘erbovenop zit’. Je regelt vlot, bewaakt en volgt op.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van de financiële administratie rondom orders en bestellingen, zoals het verwerken van de aanvragen, het controleren van facturen en het actueel houden van het inkoopsysteem. Verder help je met dagelijkse financiële taken zoals het verwerken van facturen, afschriften en debiteurenbeheer.

Een veelzijdige taak voor een gedreven aanpakker!

 

Wat krijg je?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je werk zelf in te richten. Salaris, arbeidsvoorwaarden en pensioen zijn prima voor elkaar. Er is ruimte om flexibel met werktijden om te gaan voor een fijne werk-privé balans.

 

Wie ben jij?

  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
  • Je hebt MBO+ niveau door opleiding of ervaring
  • Je bent secuur, gedreven en hebt ervaring met financiële softwarepakketten

Je denkt in oplossingen en zet de schouders eronder. Je schakelt snel, kunt efficiënt werken en legt gemakkelijk verbanden.
Je hebt enige inkoopervaring of gevoel voor een ‘goeie deal’. Je bent communicatief sterk en klantgericht.

 

Hoe ziet de organisatie eruit?

Onze opdrachtgever heeft een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Ze verzorgen nationaal en internationaal transport van alles wat gekoeld of bevroren vervoerd moet worden. Met meer vestigingen en alle faciliteiten voor opslag en ompakken, bieden ze een totaal servicepakket om producten in topconditie op locatie te bezorgen.

 

En nu?

Houd jij in deze omgeving het hoofd koel en spreekt de functie je aan? Dan ontvangen wij graag je CV. Heb je nog vragen, bel dan gerust met Astrid Jacobs op 0495-700203.

 

Startdatum                     : z.s.m.
Regio                              : Noord-Brabant
Uren                               : fulltime (parttime is bespreekbaar)
Dienstverband               : Structurele functie