IT Support Engineer (fulltime)

In deze dynamische IT rol sta jij je mannetje en weet jij internationale gebruikers op een enthousiaste manier te ondersteunen.

 

Wat ga je doen?

Als Support Engineer ga je vragen beantwoorden van klanten en oplossingen aanreiken voor (technische) ICT-gerelateerde problemen. Je weet dan ook zelfstandig de juiste informatie te verzamelen.
Ook voer je dagelijkse controles uit en voer je wijzigingen door. In een team van collega’s werk je ook samen aan complexere vraagstukken en pakken jullie projecten op. Omdat onze opdrachtgever constant bezig is met nieuwe functionaliteiten krijg je de kans om hierin mee te denken en dit verder uit te bouwen.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een dynamische internationale omgeving met de nieuwste technologieën. Een fijn team, platte organisatiestructuur en informele werksfeer.
Keurige arbeidsvoorwaarden, pensioenbijdrage, laptop en telefoon
Bovendien krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (ICT)
 • Ervaring is een pré, geen must
 • Je persoonlijkheid is doorslaggevend, je bent vriendelijk, correct in je communicatie en dienstverlenend naar de klant. Daarbij weet je ook grenzen aan te geven
 • Je bent leergierig en gedreven om in je werkveld verder te ontwikkelen

 


Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een solide internationale handelsorganisatie die zich kenmerkt door gedrevenheid en ambitie. Zij zijn de betrouwbare verbinder tussen aanbieders en afnemers. Samenwerken, teamspirit en innovatie staan hoog in het vaandel. Plezierig en hard werken gaan daarbij hand in hand.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op met Jessica Heesakkers 0495-700203.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Noord Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  vast

 

Applicatiebeheerder ‘plus’ (fulltime)

In deze dynamische functie zorg je voor het optimaal functioneren van het diverse applicatielandschap binnen de organisatie en ben je het eerste aanspreekpunt hiervoor.
Nooit een saai moment.

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder ben jij, samen met je collega, onder leiding van de IT manager verantwoordelijk voor een goede werking en optimale performance van de applicaties, IT Services.
Ook het werkplekbeheer (deels ondersteund door een externe IT-partner), beheer van de Office 365 omgeving en IT security behoren tot jullie verantwoordelijkheden.

Tevens ben je in de organisatie het eerste aanspreekpunt bij technische en functionele vragen en zie je toe op een juist gebruik van de systemen en applicaties. Met jouw inzicht voorkom je issues of los je ze snel en structureel op.

Je begeleidt de overgang van Navision naar Business Central en de implementatie van het EAM systeem (Enterprise Asset Management).

Voor het vergroten van de operationele efficiëntie en bewaken van KPI’s, draag je bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van rapportages en dashboards (Power BI).
Je werkt gedreven aan resultaat, nauw aansluitend op de organisatiebehoefte.

 

Wat krijg je?

Als het tot een match komt, krijg je een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.
Naast een mooi salaris, afgestemd op je ervaring, ontvang je een goed pensioen (50-50) en gelegenheid om deel te nemen aan een ANW- en WIA-verzekering.
Je hebt 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of opleidingen te volgen.
Er is ruimte voor flexibiliteit in je uren bij de start en op het eind van je dag. Hybride werken is bespreekbaar, maar je rol vraagt wel om grotendeels op kantoor te werken.
Voor jou en je gedreven, prettige collega’s is er een nieuwjaarsontbijt en zomerbarbecue.

 

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (ICT).
Bij voorkeur heb je relevante ervaring met:

 • Microsoft Dynamics 365 Business Central (V20 pré)
 • Microsoft Dynamics NAV (pré)
 • Microsoft Office 365 (o.a. Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook en SharePoint)
 • EAM software (Enterprise Asset Management, bijv. Ultimo)
 • Reporting: Microsoft Power BI en Exsion

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat complexiteit te doorzien en te vereenvoudigen. Ook ben je nauwgezet, innovatief en resultaatgericht.
Verder ben je iemand die gemakkelijk verantwoordelijkheid neemt, goed kan organiseren  en planmatig kan werken. Ook in hectische situaties blijf je rustig en bewaar je het overzicht.

 

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever bestaat uit een aantal professionele zakelijke entiteiten met een Shared Service Center voor ondersteuning op faciliteiten, staf- en managementdiensten. In totaal werken er ongeveer 100 betrokken werknemers en een groot aantal uitzendkrachten. Onze opdrachtgever bestaat al decennialang en is nog volop aan het groeien.

ICT maakt deel uit van de gemeenschappelijke ondersteunende diensten. Je werkt in een klein team met één collega en rapporteert aan de IT manager, verder wordt er gewerkt met een externe IT-partner. De organisatie heeft een professionele, laagdrempelige no-nonsense cultuur met een fijne sfeer en prettige collega’s.

 

En nu?

Herken jij jezelf hierin? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg
Uren:                                 Fulltime dienstverband
Dienstverband:                Structureel

 

 

Storage & Infrastructure Engineer (fulltime)

Ben jij de gedreven engineer die we zoeken? En word jij enthousiast van het oplossen van complexe Storage en Infrastructure uitdagingen? Dan is dit de functie voor jou!

 

Wat ga je doen?

Jij bent specialist op het gebied van storage en hebt een brede kennis van de diverse infrastructuren. Vanuit zowel de projecten als onze managed services propositie draag jij de verantwoordelijkheid voor de Storage vraagstukken. Je staat open voor verschillende invalshoeken als dit helpt bij het degelijk oplossen en invullen van de vraag. Het verbreden en verdiepen van je (technische) kennis is voor jou een vanzelfsprekend onderdeel van je vak..

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een slim, gedreven omgeving met de nieuwste technologieën.

Een collegiaal team, een platte organisatiestructuur met een informele werksfeer. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen lekker kort blijven. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen; er is genoeg ruimte voor opleidingsmogelijkheden of het bijwonen van (technische) events of webinars. Je krijgt naast waardering, een goed salaris en een goede pensioenregeling. Ze willen dat je optimaal uitgerust bent om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt een laptop met toebehoren en je mag je telefoon zelf uitzoeken. Ook hebben ze een aantrekkelijke autolease regeling. Hybride werken en/of flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Verder sluiten ze de week af met een leuke vrijdagmiddagborrel.

 

 

Wie ben jij?

Je hebt een HBO/WO denk niveau en je hebt een passie voor IT. Je hebt o.a. kennis van en ervaring met:

 • Zelfstandig werkende HBO-er (werk- en denkniveau)
 • Ervaring met een of meerdere deelgebieden van ICT-infrastructuren
 • Bekend met On premise-, Hybride en Cloud-oplossingen
 • Kennis van diverse Storage efficiency technieken,
 • Troubleshooting en performance analyses kunnen aanleveren
 • Designing van diverse infrastructure
 • Bij voorkeur kennis van Netapp, VEEAM, Synology
 • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met ITIL, LEAN IT of Prince 2

 

Je werkt graag in een slim gedreven team en bent een goede sparringspartner. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, accuraat en oplossingsgericht. Je houdt van plannen en organiseren. Daarbij weet je goed doelen te stellen en deze te vertalen naar resultaten.

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie bestaat al ruim 20 jaar en kenmerkt zich door de gedrevenheid en ambitie die zij uitdragen. Medewerkers zijn trots om bij het team te horen; samenwerken, teamspirit en innovatie staan hoog in het vaandel.  We doen waar ze goed in zijn en hebben plezier in het werk. Humor en hard werken gaan daarbij hand in hand. Samen zorgen we ervoor dat we voor onze opdrachtgevers van ontwerp tot levering tot beheer van high-available IT-infrastructuren verzorgen.   We bedenken slimme concepten op het gebied van Workspace, Security, Cloud Datacenter en Managed Services.

 

 

En nu?

Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust met een van onze collega’s op 0495-700203. Zie jij jezelf al werken in dit innoverende leuke team? Dan ontvangen wij graag jouw actuele CV met korte motivatie.

Voor deze functie wordt er gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Venlo

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

Network Engineer (fulltime)

Deze organisatie is ooit ontstaan omdat ze zagen dat het beter kon. Dat is nou precies jouw houding ten opzichte van netwerkoplossingen en organisatienetwerken voor klanten!

 

Wat ga je doen?

Als Network Engineer houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerk-infrastructuren bij klanten. ‘Hoe kan het beter? Is de vraag die jij jezelf voortdurend stelt. Zowel naar klanten toe als in je eigen team of organisatie. Je houdt ervan om je kennis te blijven verdiepen.

Problemen of storingen onderzoek en analyseer je. Je bevindingen kun je uitstekend overbrengen.
Op basis van je inhoudelijke kennis en visie weet je de klant dan ook goed te adviseren of complexe storingen op te lossen. Dit doe je indien nodig op locatie.
Wijzigingen en verbeteringen voor optimale stabiliteit van de infrastructuren voer je zelfstandig uit.
Verder ben je verantwoordelijk voor 2e en 3e -lijns incidenten die de servicedesk doorleidt en ook voor het beheren en configureren van Managed Firewalls.

Uiteraard leg je alles zorgvuldig vast en documenteer je alle uitgevoerde werkzaamheden, zodat de kwaliteit geborgd wordt en afspraken vastliggen.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een omgeving met de nieuwste technologieën. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Het team is collegiaal, de organisatiestructuur plat en er heerst een een informele werksfeer. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen lekker kort blijven.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen; er is veel ruimte voor opleidingsmogelijkheden of het bijwonen van (technische) events of webinars.
Je krijgt naast waardering, een goed salaris en pensioenregeling.

Om optimaal uitgerust te zijn om het beste uit jezelf te halen, krijg je een laptop met toebehoren, een telefoon en kun je zelf een thuiswerkplek uitzoeken. Ook hebben ze een aantrekkelijke autolease regeling (overname is mogelijk). Hybride werken en/of flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. De week wordt afgesloten met een leuke vrijdagmiddagborrel.

 

Wie ben jij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en passie voor IT. Je hebt o.a. kennis van en ervaring met ICT-infrastructuren, netwerken en beveiliging.
Je bezit over aantoonbare kennis van routing, switching, firewalling, WiFi en security.
Ervaring met ITIL, LEAN IT en/of Prince 2 zijn een pre.

Verder:

 • Er wordt gewerkt met netwerkproducten zoals Microsoft Azure Networking, Palo Alto Firewalls, HP-Aruba Switches, Extreme Networks Access-Points etc.
 • Ervaring met Citrix Netscaler, Microsoft Windows en Linux is zeer gewenst
 • Evenals ervaring en kennis van andere Infrastructuur domeinen
 • En ook kennis van Zero Trust en SD-WAN concepten wordt sterk gewaardeerd

Je werkt graag in een gedreven team en bent een goede sparringspartner. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, accuraat, leergierig en oplossingsgericht.

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie bestaat al ruim 20 jaar en kenmerkt zich door de gedrevenheid en ambitie die zij uitdragen. Medewerkers zijn trots om bij het team te horen; samenwerken, teamspirit en innovatie staan hoog in het vaandel en humor en hard werken gaan hand in hand. Als Network Engineer maak je deel uit van een gedreven team, aangestuurd door de Manager Operations.

Samen ervoor zorgen dat de opdrachtgevers van ontwerp tot levering tot beheer high-available IT-infrastructuren tot hun beschikking hebben. En slimme concepten bedenken op het gebied van Workspace, Security, Cloud Datacenter en Managed Services, dat is waar je met de organisatie voor gaat.

 

En nu?

Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust met met een van onze collega’s op 0495-700203.
Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw actuele CV met korte motivatie.

Voor deze functie wordt er gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Noord-Limburg

Uren                                  :  Fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

Projectmanager IT (fulltime)

Combineer jij een aantoonbaar track-record in de IT met een flinke portie ondernemerschap en sterke project lead skills? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen?

Jij coördineert projecten en zorgt ervoor dat (wijzigingen in) complexe IT infrastructuren op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Dat gebeurt conform het door jou opgestelde projectplan en binnen budget. Verder ontwikkel je korte- en lange-termijn projectstrategieën.
Je doet dit samen met het projectteam dat door jou aangestuurd wordt, bestaande uit 15 gedreven IT-technici.
Jij bent verantwoordelijk voor het project; van begin tot eind. Je bewaakt en analyseert de voortgang, plant resources in, behaalt mijlpalen, voert controles uit en stuurt optimalisaties aan.
Hierover communiceer je professioneel en pro-actief met alle betrokken stakeholders.
Je houdt je vakkennis actueel, informeert jezelf via relevante kanalen en indien nodig vul je je kennis aan met opleidingen.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een innovatieve gedreven omgeving die werkt met de nieuwste technologieën. Hybride werken met een huiswerkplek en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.
Verder is er een bonusregeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
Je ontvangt een goed salaris, een aantrekkelijke lease regeling met vrije keuze of eventueel zelfs overname van je huidige auto, een goed pensioen, laptop met toebehoren en een telefoon die je zelf mag uitzoeken.

Er is volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen; denk aan opleidingsmogelijkheden of het bijwonen van (technische) events en webinars.

Het team is collegiaal, er is een platte organisatiestructuur met een informele werksfeer. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen lekker kort blijven. De week wordt afgesloten met een leuke vrijdagmiddagborrel.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en IT werkervaring
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bezit minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Ervaring met IT-infrastructuur is noodzakelijk
 • Je hebt kennis van en (aantoonbare) ervaring met Agile Project Management (Practitioner certificering), Scrum en bent bedreven in de PRINCE2-methodiek
 • Je Nederlands en Engels zijn uitstekend in woord en geschrift. Kennis van Duits is een pré
 • Ervaring met verandermanagement is een pré

 

Als projectmanager ben je communicatief ingesteld en sterk in samenwerken.

Je kunt jezelf helder en overtuigend uitdrukken en je ook ideeën goed overbrengen aan een groep, bijvoorbeeld in de vorm van een presentatie. Als persoon ben je stressbestending, initiatiefrijk en klantgericht.

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie bestaat ruim 20 jaar en kenmerkt zich door de gedrevenheid en ambitie die zij uitdraagt. Medewerkers zijn trots om bij het team te horen; samenwerken, teamspirit en innovatie staan hoog in het vaandel. Complexe infrastructuren met High Availability (HA), worden van ontwerp tot beheer ingericht. En verder levert deze opdrachtgever slimme en innovatieve IT-maatwerkconcepten.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag je CV.
Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op met ons via 0495-700203

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure en bij indiensttreding dien je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Noord-Limburg

Uren                                  :  40 uur

Dienstverband                  :  structureel

 

Support Medewerker (Managed Services) (fulltime)

Gedreven trouble-shooter met een passie voor optimalisatie. Heeft de klant op een voetstuk staan.

 

Wat ga je doen?

Als supportmedewerker werk je binnen een team dat verantwoordelijk is voor o.a.: de technische inrichting, beheer en onderhoud van verschillende klantomgevingen. Je lost probleemstellingen zoveel mogelijk zelfstandig op of overlegt met je team wat de beste aanpak/oplossing hiervoor is. Je maak je zaken makkelijk eigen maar durft ook vragen te stellen. Continue blijven verbeteren is een onderdeel van jou! Je leeft voor het vak en je wordt blij van het verdiepen- en verbreden van je technische kennis. Hieronder een greep uit je takenpakket:

 • Het oplossen van incidenten;
 • Het voorbereiden en uitvoeren van wijzigingen;
 • Het uitvoeren van projecten;
 • Het signaleren verbeterpunten; zowel bij de klant, het team als de organisatie;
 • Het vastleggen van werkzaamheden als borging van onze kwaliteit.

 

De organisatie:

Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst en werkt met enorm gedreven collega’s die de bedrijfscultuur met trots dragen.

Zij zijn ontstaan doordat zij van mening waren dat dingen anders en beter konden. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een serieuze marktspeler. De overtuigingskracht die er heerst is dat techniek bestaat om de dagelijkse gang van zaken makkelijker te maken. Zij ontwerpen, implementeren en beheren IT-infrastructuren. Daarnaast hebben zij veel te maken met slimme concepten in diverse omgevingen. Denk daarbij aan Workspace, Security, Cloud, Datacenter en Managed Services.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt (minimaal) HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat om zelfstanding te werken;
 • Je schroomt niet om hulp te vragen;
 • Ervaring met IITL is een pré;
 • Je hebt ervaring met ICT infrastructuren in een of meerder deelgebieden.

 

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Omgevingsgerichtheid
 • Communicatie
 • Samenwerken
 • Overtuigingskracht
 • Flexibel handelen
 • Stressbestendigheid
 • Accuratesse
 • Klantbetrokkenheid
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgerichtheid

 

Wat krijg je?

 • Een uitdagende job in een omgeving waarin je kunt werken met de nieuwste technieken.
 • Een informele werksfeer (humor = belangrijk).
 • De kans om samen te groeien. (Goede opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling).
 • Tijd voor elkaar bij de vrijdagmiddag borrel en gezamenlijke lunches.
 • Waardering, een goed salaris en een goede pensioenregeling.
 • Een laptop, toebehoren en telefoon die je zelf mag uitzoeken zodat je optimaal bent uitgerust.

 

LET OP! Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wanneer je gaat starten vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Hoe kan je solliciteren?

Heb jij over deze leuke job nog vragen? Bel dan gerust met met een van onze collega’s op 0495-700203.
Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw actuele CV met korte motivatie.

 

Startdatum                        : Zo snel mogelijk

Regio                                 : Noord Limburg

Uren                                  : 40 uur, Fulltime

Dienstverband                  : Vaste baan.

 

Managed Services Engineer (fulltime)

Zowel remote als op locatie ben jij een gedreven technische trouble-shooter. De klant staat bij jou op een voetstuk en je hebt een passie voor optimalisatie.

 

Wat ga je doen?

Als Managed Services Engineer ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en onderhoud

van de IT-omgeving bij de klant. Je werkt in een team, zowel remote als op locatie.

Jij wilt voortdurend verbeteren en ook je eigen kennis ontwikkelen.

Je houdt je o.a. bezig met:

 • Oplossen van technische incidenten
 • Voorbereiden en uitvoeren van wijzigingen en projecten
 • Signaleren van ontwikkelpunten op alle niveaus
 • Het documenteren van werkzaamheden om de kwaliteit te borgen
 • Uitvoeren van projecten en bewaken van de projectscope

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een innovatieve gedreven omgeving die werkt met de nieuwste technologieën. Hybride werken met een huiswerkplek en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.
Verder is er een bonusregeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
Je ontvangt een goed salaris, een aantrekkelijke lease regeling met vrije keuze of eventueel zelfs overname van je huidige auto, een goed pensioen, laptop met toebehoren en een telefoon die je zelf mag uitzoeken. Je krijgt bovendien volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen of events bij te wonen.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met ITIL, LeanIT of Prince2 zijn een plus
 • Je denkt in oplossingen, bent aantoonbaar flexibel en stressbestendig
 • Je kunt goed zelfstandig werken én goed samenwerken
 • Je hebt ervaring met ICT infrastructuren
 • Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus
 • Plannen en overzicht bewaken gaat jou gemakkelijk af

 

LET OP: Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

En bij aanvang dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is door de jaren heen uitgegroeid tot een gedegen speler in de markt.

Zij ontwerpen, implementeren en beheren IT-infrastructuren. Ook verzorgen ze voor diverse klantomgevingen oplossingen op het gebied van Workspace, Security, Cloud, Datacenter en Managed Services. Dit doen ze met een team van gedreven collega’s die trots zijn op hun bedrijf.

 

En nu?

Is dit jouw ideale baan? Stuur dan je CV met motivatie naar info@helderpersoneelsmanagement.nl.
Heb je nog vragen over deze leuke rol, bel dan met Jessica Heesakkers op 0495-700203.

 

Startdatum                         : Zo snel mogelijk
Regio                                  : Noord Limburg
Uren                                   : 40 uur, Fulltime
Dienstverband                   : Vaste baan