Junior Financial Controller (fulltime)

Je bent een sterke financiële speler die nog wil groeien. Je brengt graag cijfers tot leven en vertaalt deze naar de business.

 

Wat ga je doen?

Binnen team Finance ben jij de verbindende factor naar de operatie en commercie. Het is een dynamisch en informeel team en jij bevindt je midden in het speelveld van diverse organisaties.
Je maakt analyses en managementrapportages en bent daarbij sparring partner voor het management. Zij kunnen op basis van jouw inzichten de organisatie sturen.

Je rapporteert aan de Teamleider Finance en bent in staat het overzicht te bewaken en waar nodig meer structuur aan te brengen.

Je hebt verantwoordelijkheid voor diverse eigen financiële administraties en tijdige rapportages. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van deeladministraties en initieert mogelijkheden voor optimalisatie.

Je bent bedreven in het opstellen van managementrapportages en vervult een signaalfunctie naar management en de operatie. Je stelt prognoses en budgetten op en neemt een adviserende rol in als sparring partner voor de business.

 

Wat krijg je?

Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een interessante en afwisselende werkomgeving waar initiatief wordt gewaardeerd. Er heerst een fijne werksfeer in een professioneel team. Op kantoor zijn de lijnen kort en er zijn ruimschoots mogelijkheden om hybride te werken. Naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden krijg je 30 verlofdagen en een mooie bonusregeling.

 

 

Wie ben jij?

 • Opleiding op HBO niveau (bedrijfseconomisch of financieel);
 • Drie tot vier jaar relevante werkervaring;
 • Aantoonbare ervaring met complexe administraties en verzorgen van interne rapportages;
 • Bovengemiddeld analytisch inzicht;

 

Je bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor optimalisatie. Daarbij wil je ook eerlijk naar je eigen werk kijken en kun je goed met deadlines werken.

Je bent communicatief sterk en stapt makkelijk de organisatie in. Daar durf je kritische vragen te stellen en zaken bespreekbaar te maken. Bij deze karaktervolle houding ben je nog steeds iemand die prettig is in de omgang en plezierig als collega.

 

Over de organisatie?

Onze opdrachtgever levert diensten voor proces- en projectorganisaties. De financiële afdeling staat opgesteld voor meerdere corporate entiteiten met complexe administraties, ook in het buitenland.

Je werkt deels remote, maar je standplaats is in regio Utrecht.

 

En nu?

Ben jij deze energieke financiële junior? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel gerust 0495-700 203.

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Utrecht

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

Medewerker Inkoop / Finance (32-40 uur)

Je bent een gedreven uitvoerende kracht die de centrale inkoop van goederen en diensten verzorgt. Jij ziet het, je snapt het en je regelt het!

 

Wat ga je doen?

Je werkt op de centrale financiële afdeling. Een klein team, dus je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Daar zorg jij dat goederen en diensten (voor de interne klant) voor het beste budget en tegen optimale condities worden ingekocht. Je bent iemand die ‘erbovenop zit’. Je regelt vlot, bewaakt en volgt op.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van de financiële administratie rondom orders en bestellingen, zoals het verwerken van de aanvragen, het controleren van facturen en het actueel houden van het inkoopsysteem. Verder help je met dagelijkse financiële taken zoals het verwerken van facturen, afschriften en debiteurenbeheer.

Een veelzijdige taak voor een gedreven aanpakker!

 

Wat krijg je?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je werk zelf in te richten. Salaris, arbeidsvoorwaarden en pensioen zijn prima voor elkaar. Er is ruimte om flexibel met werktijden om te gaan voor een fijne werk-privé balans.

 

Wie ben jij?

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
 • Je hebt MBO+ niveau door opleiding of ervaring
 • Je bent secuur, gedreven en hebt ervaring met financiële softwarepakketten

 

Je denkt in oplossingen en zet de schouders eronder. Je schakelt snel, kunt efficiënt werken en legt gemakkelijk verbanden.
Je hebt enige inkoopervaring of gevoel voor een ‘goeie deal’. Je bent communicatief sterk en klantgericht.

 

Hoe ziet de organisatie eruit?

Onze opdrachtgever heeft een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Ze verzorgen nationaal en internationaal transport van alles wat gekoeld of bevroren vervoerd moet worden. Met meer vestigingen en alle faciliteiten voor opslag en ompakken, bieden ze een totaal servicepakket om producten in topconditie op locatie te bezorgen.

 

En nu?

Houd jij in deze omgeving het hoofd koel en spreekt de functie je aan? Dan ontvangen wij graag jouw CV. Heb je nog vragen, bel dan gerust met Astrid Jacobs op 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Noord-Brabant

Uren                                  :  fulltime (parttime is bespreekbaar)

Dienstverband                  :  Structurele functie

Junior Controller (32-40 uur)

Kloppende cijfers doen jouw hart sneller kloppen. Je neemt je verantwoordelijkheid en tilt de afdeling Finance naar een hoger niveau.

 

Wat ga je doen?

In een klein team van gedreven professionals verzorg je alle financiële processen. Samen beheer je de volledige registratie en allocatie van kosten en de consolidatie van de holding en werkmaatschappijen.

Je verwerkt de BTW- en loonbelastingaangiften en bereidt de (geconsolideerde) periodieke afsluitingen en liquiditeitsplanningen voor. Ook maak je onderbouwde begrotingen en interne rapportages.

Je bewaakt de interne controle inclusief procuraties en hebt ervaring met accountantscontroles (idealiter als assistent accountant).
Verder ben je medeverantwoordelijk voor de volledige en tijdige verwerking van salarissen.
Je krijgt een divers en verantwoordelijk takenpakket in een professionele en ambitieuze omgeving!

 

Wat krijg je?

Salaris, reiskosten en pensioen zijn prima geregeld. Er is volop verantwoordelijkheid, uitdaging en ruimte om te groeien. Je tijden kun je in overleg flexibel indelen en er is aandacht voor een goede werk-privé balans.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting
 • Je hebt ervaring met accountantscontroles
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
 • Je bent communicatief sterk en neemt gemakkelijk initiatief
 • Je bent analytisch sterk en accuraat, maar ook pragmatisch ingesteld
 • Affiniteit met een productie-omgeving is wenselijk
 • Incidenteel reis je naar de tweede vestiging in Noord-Brabant

 

Over de organisatie

Onze opdrachtgever heeft een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Ze verzorgen nationaal en internationaal transport van alles wat gekoeld of bevroren vervoerd moet worden. Met meer vestigingen en alle faciliteiten voor opslag en ompakken, bieden ze een totaal servicepakket om producten in topconditie op locatie te bezorgen. De sfeer is informeel en prettig.

 

En nu?

Houd jij in deze omgeving het hoofd koel en spreekt de functie je aan? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
Heb je nog vragen, bel dan gerust met Astrid Jacobs op 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Noord-Brabant, regio Uden

Uren                                  :  fulltime (parttime is bespreekbaar)

Dienstverband                  :  Structurele functie