Beheerder Facilitair (fulltime)

Optimaal gebruik en onderhoud van de beschikbare huisvesting en bedrijfsvoertuigen.
Jij plant en regelt het!


Wat ga je doen?
Voor de woonruimte en het vervoer van arbeidsmigranten die in Nederland komen wonen en werken, wordt huisvesting en een wagenpark ter beschikking gesteld.
Als Beheerder Facilitair ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor een optimale bezetting en het onderhoud van de beschikbare woningen en voertuigen.

Jij zorgt dat vrijgekomen woningen en voertuigen in uitstekende staat beschikbaar zijn voor de nieuwe gebruikers. Ook onderhoud en inspecties van de woonruimtes alsmede goede communicatie met de bewoners behoren tot jouw verantwoordelijkheid.
Je zorgt ervoor dat de huisvesting voldoet aan de normen om het keurmerk flexwonen voor arbeidsmigranten te behouden (denk aan kwaliteit, veiligheid en hygiëne).

Verder heb je oog voor de voortdurende verbetering van processen op facilitair vlak en de bezettingsgraad van de middelen. Deze bespreek je en voer je gezamenlijk door.

 

Wat krijg je?

Een zeer dynamische rol en veel zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken.

Een werkomgeving in een groeiend team van gedreven mensen en volop ruimte voor ontwikkeling.
Marktconforme beloning, pensioen en 25 vakantiedagen.

 

Wie ben jij?
Je hebt een HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur relevante werkervaring (MBO-niveau in combinatie met deeltijd werken is bespreekbaar).
Je bent stressbestendig en accuraat. Je houdt van dynamiek en bent iemand die graag praktische zaken regelt. Je signaleert problemen en bent zeer oplossingsgericht en positief ingesteld. Je communiceert duidelijk en gemakkelijk en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever is een organisatie die arbeidsmigranten werft voor arbeidsintensief (fysiek) werk. Deze worden voorzien van huisvesting en vervoer. De opdrachtgever bestaat al decennialang en is nog volop aan het groeien. De organisatie heeft een professionele, laagdrempelige no-nonsense cultuur met een fijne sfeer en prettige collega’s.

 

En nu?

Ben jij deze snel schakelende beheerder? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg
Uren:                                 Fulltime  dienstverband
Dienstverband:                 Structureel