Uitvoerder Afbouw (fulltime)

Enthousiast, gedreven en de touwtjes strak in handen, dat typeert jou. Jouw projecten worden op tijd, binnen budget en tegen de afgesproken kwaliteit opgeleverd.

 

Wat ga je doen?

Je zet de planning van afbouwprojecten op en bewaakt deze, net als het budget. Je houdt zowel de grote lijnen als de details in de gaten en zorgt ervoor dat de projecten kwalitatief goed worden afgewerkt.

Je stuurt de uitvoerende medewerkers en onderaannemers op de bouw aan.
Daarbij zie je erop toe dat ze hun werk deugdelijk en veilig uitvoeren: volgens de meest efficiënte methoden en conform het VCA-plan. Je zorgt er verder voor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de bouw afgeroepen worden, zodat deze nooit stilvalt.
Ook anticipeer je gemakkelijk op mogelijke knelpunten, zodat je die voorblijft. Aan jouw toeziend oog ontgaat niets.

Wat krijg je?

Je krijgt een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder heb je een auto en telefoon van het werk en kom je te werken in een hecht en professioneel team.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond (minimaal MBO-4 niveau)
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als uitvoerder (af)bouw

Je bent energiek en resultaatgericht. Onder hoge werkdruk, kun jij kalm blijven en als het nodig is, stel je plannen bij. Verder beschik je over natuurlijk overwicht en leidinggevende kwaliteiten. Ook communiceer je gemakkelijk op verschillende niveaus.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever levert een ruim assortiment aan materialen voor de bouw. Het is een gezonde, ambitieuze organisatie met een regionaal karakter en plezierige werksfeer.

Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Daarbij zijn ze goed voor hun mensen en zoeken ze medewerkers waar ze op kunnen bouwen voor de lange termijn.

En nu?

Meebouwen? Dan ontvangen we graag je CV.  Voor vragen, bel gerust met 0495-700 203.