Medewerker (medior/senior) Bedrijfsbureau (fulltime)

Je bent een echte teamplayer, met natuurlijk organisatietalent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt energie van dynamiek en ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in een professioneel familiebedrijf, waar je in een verantwoordelijke en afwisselende rol bijdraagt aan de ontwikkeling van het bedrijfsbureau. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, maar je beschikt ook over de capaciteiten om een aantal zaken goed op de rit te zetten.

Ben je een senior in dit werkveld en heb je van nature ook leidinggevende kwaliteiten, dan kun jij ook de aanwezige medewerkers ondersteunen en focussen op het optimaal en toekomstbestendig  inrichten van de bedrijfsprocessen.

Er zijn twee bedrijfstakken die in elkaar gaan schuiven en door het bedrijfsbureau ondersteund zullen worden. Je maakt calculaties, offertes, nacalculaties en ook plaats je bestellingen.
In de huidige opzet ligt een groot deel van de administratieve en werkvoorbereidings-taken bij de commerciële medewerkers. Jij zorgt ervoor dat deze werkzaamheden met een gerust hart overgedragen worden aan de afdeling en bewaakt de opvolging ervan.

 

Wat krijg je?

Je werkt direct op contractbasis bij onze opdrachtgever. Je krijgt een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een winstdeling en uitzicht op een vast dienstverband.

Er heerst een fijne werksfeer in een hecht en professioneel team. Je krijgt volop groeimogelijkheden en ruimte om de rol zelf in te richten en verder te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

Je hebt Hbo werk- en denkniveau.

Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in ik een praktisch coördinerende rol. Je staat stevig in je schoenen en communiceert duidelijk en gemakkelijk. Door je open en benaderbare persoonlijkheid, krijg je mensen gemakkelijk mee in ontwikkelingen die het bedrijfsbelang dienen.

 

Over de organisatie

Onze opdrachtgever levert materialen voor de bouw, maar is ook een partner voor afbouw woninginrichting.
Het is een gezonde, ambitieuze organisatie met een regionaal karakter en plezierige werksfeer.

Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Op dit moment zijn ze volop in ontwikkelen en zoeken ze medewerkers waarmee ze de organisatie toekomstbestendig kunnen laten groeien.

En nu?

Meebouwen? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel gerust 0495-700 203.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

Medewerker Projectadministratie (32-40 uur)

Je bent een door de wol geverfde administratieve kracht, die zich thuis voelt in een dynamische projectomgeving.

 

Wat ga je doen?

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uiteenlopende operationele aspecten van het administratieve proces rondom de projecten. Van begin tot eind ben je betrokken bij het traject: van het aanmaken van de werkorders in het systeem, het verzorgen van correcte administratie en facturatie tot en met de afronding van de projecten.

Je ondersteunt de financiële eindverantwoordelijke en als zij met zwangerschapsverlof gaat, schroom je er niet voor de administratie zelf bij te houden. Je controleert lijsten en bij ontbrekende of onvolledige gegevens, volg je op. Ter ondersteuning van de directie maak je diverse overzichten om de financiële projectstatus te bewaken. Daarnaast signaleer je actief en vind je het leuk om bij uiteenlopende administratieve zaken betrokken te worden.

 

Wat krijg je?

Een leuke afwisselende functie, in een dynamisch-professionele omgeving.
Naast een prima beloning en dito arbeidsvoorwaarden is de riante CAO voor Klein Metaal van toepassing met maar liefst 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
Verder maak je deel uit van een gedreven team van aanpakkers en vindt er een zomer- en een winterbarbecue plaats met je collega’s in de binnen- en buitendienst.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO(+) of HBO-niveau en een paar jaar hands-on ervaring op het gebied van projectadministratie
 • Je bent zeer nauwkeurig (!) en hebt aandacht voor details
 • Je bent positief ingesteld en hebt een aanpakkers-mentaliteit
 • Je bent zeer bedreven in MS Excel, ervaring met Syntess is een pré
 • Je bent zorgvuldig, analytisch en pragmatisch
 • Je signaleert en bespreekt afwijkingen of onregelmatigheden pro-actief
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Eindhoven, is een aannemer op het gebied van mobiele en draadloze netwerken in Nederland. Zij hebben een veelzijdig dienstenpakket in de telecom van radioplanning en acquisitie tot het ontwerpen, bouwen en onderhouden van telecommunicatie netwerken.

Hun klanten (o.a. Huawei, KPN, Vodafone, T-Mobile en Ericsson) zijn volop in ontwikkeling om bestaande diensten te verbeteren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Daarbij zijn aanpassingen en nieuwe infrastructuren noodzakelijk.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en korte motivatie. Heb je nog vragen over deze leuke functie? Bel dan gerust met 0495-700203.

Startdatum:                      In overleg

Regio:                                Eindhoven

Uren:                                 Fulltime (parttime is bespreekbaar)

Dienstverband:                Tijdelijk met uitzicht op een structurele functie

 

 

Secretariële Management Ondersteuning (24 uur)

Je bent een vlot representatief persoon die snapt waar het om draait in een professionele projectorganisatie. Jij wordt blij van secretariële ondersteuning in een duobaan.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt en ontzorgt het management. Je beheert de agenda, bewaakt de mail en beantwoordt de telefoon. Ook ontvang je bezoek als er gasten op kantoor komen en voer je wat ondersteunende administratieve taken uit. Dat doe je energiek en correct.

Jij ziet het werk voordat het gevraagd wordt. Ook help je met archiveren en ben je mede verantwoordelijk voor een stuk officemanagement. Dat doe je samen met een collega die werkt op de dagen dat jij er niet bent. Je wilt simpelweg je werk goed doen en haalt daar veel voldoening uit.

Bij verlof of ziekte van je collega ben je incidenteel bereid bij te springen of wat meer uren te werken.

 

Wat krijg je?

Een leuke afwisselende functie, in een dynamisch-professionele omgeving op een mooi kantoor.

Je takenpakket is heel allround en je krijgt een grote mate van zelfstandigheid om dit zelf in te vullen.

Je werkt met een gedreven klein team in een platte organisatie. De werksfeer is informeel maar ook serieus. Je krijgt een passende beloning en prima arbeidsvoorwaarden.

 

Wie ben jij? 

 • Je hebt een MBO-niveau
 • Je vindt het leuk om in een professionele omgeving je werk goed te doen
 • Je bent nauwkeurig, discreet en betrokken
 • Je houdt van doeltreffende en transparante communicatie
 • Je beheerst het Office pakket en kunt ook administratief prima presteren
 • Je kunt goed samenwerken maar ook heel zelfstandig
 • Het is prettig als je ook enigszins de Engelse en Duitse taal beheerst

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie is al ruim 40 jaar als projectorganisatie actief in de wereld van bouw en ontwikkeling.

Ieder project is maatwerk op basis van de klantbehoefte. Met een klein team van vakkundige collega’s wordt maximale kwaliteit en continue verbetering nagestreefd.

 

En nu?

Zie jij jezelf al werken in dit professionele team? Dan  ontvangen wij graag je actuele CV en een korte motivatie.
Heb je nog vragen over deze leuke functie? Bel ons dan gerust op 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  24 uur

Dienstverband                  :  structureel dienstverband