Administratief Medewerker Offerteverwerking (24 uur p/w)

Je hebt een ondersteunende rol in het traject rondom het uitbrengen van offertes. Je bent stressbestendig, accuraat en zet graag de laatste puntjes op de ‘i’.

 

Wat ga je doen?
Dit is een dynamische tijdelijke baan voor 24 u per week. Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is, werk je in een team van gedreven professionals. Op de afdeling aanbestedingen houd je vinger aan de pols in de markt en onderhoud je heel korte lijnen met alle andere afdelingen in de organisatie.

Je screent dagelijks op potentiële nieuwe projecten. Deze bespreek je kort en bij groen licht, start je het traject op. Dan maak je een grof plan van aanpak en verwerk je beschikbare documentatie.
Je zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment aan tafel komen om een goed aanbod te kunnen doen.
Je zorgt dat alles in de basis compleet is, verzamelt input en data en verwerkt deze op de juiste manier. Dan ga je heel secuur na of alle documentatie compleet en foutloos is. Samen met de afdeling zorg je voor de aanwas van de orderportefeuille.

 

Wat krijg je?
Een leuke uitdagende functie, met veel verantwoordelijkheid, dynamiek en mooie arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een collegiaal team, met een gedreven, professionele werksfeer.

 

Wie ben jij?
Je hebt een MBO opleiding afgerond en je communiceert helder. Je zoekt graag dingen uit en wilt weten hoe het zit. Onder druk werken gaat je goed af en je vindt de prikkel van een deadline wel prettig. Je houdt ervan dingen uit te zoeken en werkt details correct uit.

 

Over de organisatie / afdeling
Je komt terecht in een platte open organisatie die haar sporen al heeft verdiend, maar nog steeds sterk groeit. De organisatie kenmerkt zich door haar drive, ambitie en innovatieve karakter.
Een hoogwaardig technisch maatwerkproduct maakt medewerkers trots om in dit bedrijf te werken.

 

En nu?
Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust met Astrid Jacobs: 0495-700203. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan dan ontvangen wij graag jouw recente CV en korte motivatie.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  midden Limburg

Uren                                  :  24u verdeeld over 4 ochtenden

Dienstverband                  :  tijdelijk (4-5 maanden)

 

Financieel Administratief Medewerker (24 uur)

Je bent een door de wol geverfde administratieve kracht, die zich thuis voelt in een professionele werkomgeving. Exact heeft geen geheimen voor jou.

Wat ga je doen?

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle operationele aspecten van de financiële administratie. Je voert boekingen, betalingen en alle bijkomende administratieve mutaties uit in Exact. Je controleert ontvangen huurinkomsten en stuurt indien nodig herinneringen of aanmaningen. Verder doe de periodieke aangiftes voor BTW en loonbelastingen.

Je ondersteunt de financiële eindverantwoordelijke bij het samenstellen van dossiers en voorbereiden van de jaarrekeningen voor diverse vennootschappen.
Je past incidenteel gegevens aan voor de salarisverwerking die bij een externe partij belegd is.

Wat krijg je?

Een leuke afwisselende functie, in een dynamisch-professionele omgeving op een mooi kantoor.
Je 24-urige werkweek kun je in overleg indelen in drie hele dagen.
Je takenpakket is allround en je krijgt veel vrijheid om er zelf invulling aan te geven. Je werkt met een gedreven klein team in een platte organisatie. De werksfeer is informeel maar wel professioneel.
Je krijgt een prima beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO(+) niveau en een aantal jaren hands-on ervaring op het gebied van financiële administratie;
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden van jaarstukken en doen van belastingaangiften;
  • Je beheerst Exact Online en het Office pakket;
  • Je hebt aandacht voor details, bent zorgvuldig, analytisch en pragmatisch;
  • Je signaleert en bespreekt afwijkingen of onregelmatigheden pro-actief;
  • Je bent representatief en vindt het leuk om in een professionele omgeving te werken;
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over de organisatie / afdeling

De organisatie is al ruim 40 jaar als projectorganisatie actief in de wereld van bouw en ontwikkeling.

Ieder project is maatwerk op basis van de klantbehoefte. Met een klein team van vakkundige collega’s wordt maximale kwaliteit en continue verbetering nagestreefd.

 

En nu?

Heb je nog vragen over deze leuke functie? Bel dan gerust met Astrid Jacobs op 0495-700203.  Is dit jouw baan? Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@helderpersoneelsmanagement.nl

 

Startdatum                        :  z.s.m.
Regio                                 :  Midden Limburg
Uren                                  :  24 uur
Dienstverband                  :  structureel dienstverband