Junior Financial Controller (fulltime)

Je bent een sterke financiële speler die nog wil groeien. Je brengt graag cijfers tot leven en vertaalt deze naar de business.

 

Wat ga je doen?

Binnen team Finance ben jij de verbindende factor naar de operatie en commercie. Het is een dynamisch en informeel team en jij bevindt je midden in het speelveld van diverse organisaties.
Je maakt analyses en managementrapportages en bent daarbij sparring partner voor het management. Zij kunnen op basis van jouw inzichten de organisatie sturen.

Je rapporteert aan de Teamleider Finance en bent in staat het overzicht te bewaken en waar nodig meer structuur aan te brengen.

Je hebt verantwoordelijkheid voor diverse eigen financiële administraties en tijdige rapportages. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van deeladministraties en initieert mogelijkheden voor optimalisatie.

Je bent bedreven in het opstellen van managementrapportages en vervult een signaalfunctie naar management en de operatie. Je stelt prognoses en budgetten op en neemt een adviserende rol in als sparring partner voor de business.

 

Wat krijg je?

Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een interessante en afwisselende werkomgeving waar initiatief wordt gewaardeerd. Er heerst een fijne werksfeer in een professioneel team. Op kantoor zijn de lijnen kort en er zijn ruimschoots mogelijkheden om hybride te werken. Naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden krijg je 30 verlofdagen en een mooie bonusregeling.

 

 

Wie ben jij?

  • Opleiding op HBO niveau (bedrijfseconomisch of financieel);
  • Drie tot vier jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare ervaring met complexe administraties en verzorgen van interne rapportages;
  • Bovengemiddeld analytisch inzicht;

 

Je bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor optimalisatie. Daarbij wil je ook eerlijk naar je eigen werk kijken en kun je goed met deadlines werken.

Je bent communicatief sterk en stapt makkelijk de organisatie in. Daar durf je kritische vragen te stellen en zaken bespreekbaar te maken. Bij deze karaktervolle houding ben je nog steeds iemand die prettig is in de omgang en plezierig als collega.

 

Over de organisatie?

Onze opdrachtgever levert diensten voor proces- en projectorganisaties. De financiële afdeling staat opgesteld voor meerdere corporate entiteiten met complexe administraties, ook in het buitenland.

Je werkt deels remote, maar je standplaats is in regio Utrecht.

 

En nu?

Ben jij deze energieke financiële junior? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel gerust 0495-700 203.

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Utrecht

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie