Beheerder Facilitair (fulltime)

Optimaal gebruik en onderhoud van de beschikbare huisvesting en bedrijfsvoertuigen.
Jij plant en regelt het!


Wat ga je doen?
Voor de woonruimte en het vervoer van arbeidsmigranten die in Nederland komen wonen en werken, wordt huisvesting en een wagenpark ter beschikking gesteld.
Als Beheerder Facilitair ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor een optimale bezetting en het onderhoud van de beschikbare woningen en voertuigen.

Jij zorgt dat vrijgekomen woningen en voertuigen in uitstekende staat beschikbaar zijn voor de nieuwe gebruikers. Ook onderhoud en inspecties van de woonruimtes alsmede goede communicatie met de bewoners behoren tot jouw verantwoordelijkheid.
Je zorgt ervoor dat de huisvesting voldoet aan de normen om het keurmerk flexwonen voor arbeidsmigranten te behouden (denk aan kwaliteit, veiligheid en hygiëne).

Verder heb je oog voor de voortdurende verbetering van processen op facilitair vlak en de bezettingsgraad van de middelen. Deze bespreek je en voer je gezamenlijk door.

 

Wat krijg je?

Een zeer dynamische rol en veel zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken.

Een werkomgeving in een groeiend team van gedreven mensen en volop ruimte voor ontwikkeling.
Marktconforme beloning, pensioen en 25 vakantiedagen.

 

Wie ben jij?
Je hebt een HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur relevante werkervaring (MBO-niveau in combinatie met deeltijd werken is bespreekbaar).
Je bent stressbestendig en accuraat. Je houdt van dynamiek en bent iemand die graag praktische zaken regelt. Je signaleert problemen en bent zeer oplossingsgericht en positief ingesteld. Je communiceert duidelijk en gemakkelijk en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever is een organisatie die arbeidsmigranten werft voor arbeidsintensief (fysiek) werk. Deze worden voorzien van huisvesting en vervoer. De opdrachtgever bestaat al decennialang en is nog volop aan het groeien. De organisatie heeft een professionele, laagdrempelige no-nonsense cultuur met een fijne sfeer en prettige collega’s.

 

En nu?

Ben jij deze snel schakelende beheerder? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg
Uren:                                 Fulltime  dienstverband
Dienstverband:                 Structureel

Coördinator Flexkrachten (fulltime)

In deze dynamische rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor flexkrachten uit het buitenland en regel je alle administratieve zaken voor een goede start en prettig verblijf in Nederland.


Wat ga je doen?
Als Coördinator Flexkrachten ben jij, samen met je collega’s, het gastvrije aanspreekpunt en de energieke ‘regelaar’ voor alle zaken rondom werk en huisvesting voor de flexwerkers.
Je verwelkomt en begeleidt de nieuwe medewerkers in Nederland en in de organisatie. Je legt ze uit hoe alles werkt en regelt alles van aanvragen en HR-administratie tot en met verlof en verzuim.
Je werkt in dagdiensten, maar zult één keer per maand ook een weekenddienst (wachtdienst) hebben.

 

 

Wat krijg je?

Een zeer dynamische rol en heel veel zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken.
Een fijne en dynamische werkomgeving in een groeiend team van gedreven jonge mensen.
Marktconforme beloning passend bij je leeftijd en ervaring.

 

 

Wie ben jij?
Je hebt een MBO werk- en denk niveau en bij voorkeur relevante ervaring in de uitzendbranche met minder geschoold personeel veelal uit Oost-Europa.
Je bent zeer stressbestendig en accuraat. Je houdt van een hoge dynamiek en bent iemand die liefst de hele dag praktische zaken regelt. Je bent zeer oplossingsgericht en positief ingesteld.
Je spreekt uitstekend Engels of Nederlands. Daarnaast beheers je een tweede taal als Pools of Bulgaars.

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever is een partner die bedrijven voorziet van personeel voor arbeidsintensief (vaak fysiek) werk. De opdrachtgever bestaat al decennialang en is nog volop aan het groeien.
De organisatie heeft een professionele, laagdrempelige no-nonsense cultuur met een fijne sfeer en prettige collega’s.

 

En nu?

Ben jij deze bezige bij? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg
Uren:                                 Fulltime  dienstverband
Dienstverband:                 Structureel

Administratief Medewerker Parttime (16 uur)

Een afwisselende combinatie van licht administratief werk en archiveren. Leuke dynamiek in een gedreven team.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in een professioneel familiebedrijf, waar je in een afwisselende rol onder andere verantwoordelijk bent voor het verwerken van de pakbonnen en bankboeken. Daarnaast vervul je in een klein team ook ondersteunende administratieve werkzaamheden en besteed je een deel van je uren aan archiveren.

 

 

Wat krijg je?

Je werkt direct op contractbasis bij onze opdrachtgever en krijgt een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een winstdeling en hebt uitzicht op een vast dienstverband.
Er heerst een fijne werksfeer in een professioneel team.
De 16 uren mag je verdelen over twee volle werkdagen of kun je in overleg ook anders indelen.

 

Wie ben jij?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent iemand die nauwgezet kan werken.
Je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend. Daarbij ben je dienstverlenend, communiceer je duidelijk en kun je goede afspraken maken.

 

 

Over de organisatie

Onze opdrachtgever levert materialen voor de bouw. Het is een gezonde, ambitieuze organisatie met een regionaal karakter en plezierige werksfeer.

Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Op dit moment zijn ze volop in ontwikkeling en zoeken ze medewerkers waarmee ze de organisatie toekomstbestendig kunnen laten groeien.


En nu?

Ondersteun jij het administratieve team graag parttime? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel ons gerust op 0495-700 203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  Parttime (16u)

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

 

 

 

Management Assistent(e) (32-40 uur)

Enthousiast en gedreven, geen enkele dag hetzelfde en liefst continu in beweging?
Je bent breed inzetbaar en gaat nieuwe uitdagingen aan volgens het Pippi Langkous principe:
‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!’

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een dynamisch team binnen een groeiende, professionele organisatie.
Je kunt goed plannen en organiseren en razendsnel schakelen om ook ad hoc opdrachten nauwkeurig en met kwaliteit af te handelen.

Jouw rol is een uitdagende mix van (financieel) administratief werk, agendabeheer, optimaliseren van efficiency, website- en social media beheer en zelfs een vleugje event planning en sales.

Er is veel ruimte voor ontwikkeling en je pakt alles op zodat de ondernemer maximaal ondersteund wordt met als doel de groei, efficiency en kwaliteit van de organisatie te bevorderen.

Deze rol zouden we het beste kunnen omschrijven als de perfecte mix tussen een directiesecretaresse, personal assistant, officemanager en een digital native.

 

Wat krijg je?

Als het tot een match komt, krijg je (na een proefperiode op detacheringsbasis) een dienstverband rechtstreeks bij onze opdrachtgever.
Er is veel flexibiliteit in werktijden en je uren kun je in overleg heel vrij indelen.  Hybride werken behoort absoluut tot de mogelijkheden, al ben je bij aanvang wat meer op kantoor aan het werk.

Naast een uitstekend salaris, afgestemd op je ervaring, ontvang je een goed pensioen en werk je onder de CAO Metaal en Techniek (klein metaal).

Je zult grotendeels werkzaam zijn op kantoor maar je bent ook, al dan niet op afstand, inzetbaar voor een team dat ondernemers ondersteunt op diverse gebieden met faciliterende diensten. Op deze manier kunnen zij hun focus kunnen houden op de verdere groei van de onderneming.

 

Wie ben jij?

Je staat niet meer aan het begin van je carrière en hebt je mbo-opleiding aangevuld met de nodige hands-on werkervaring. Je bent representatief, energiek, gretig en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan. Ook ben je nauwgezet, innovatief en resultaatgericht.

Je bent uitstekend in staat om te gaan met vertrouwelijke informatie en weet hoofd- en bijzaken feilloos te onderscheiden. Ook ben je een echte ‘aanpakker’. Je deinst niet terug voor een nieuwe uitdaging en houdt ervan om afwisselend werk te doen.

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever is een dienstverlener voor ondernemers en investeerders.
Met een klein en betrokken team worden ondernemers ondersteund op staf- en managementdiensten. De dienstverlening is flexibel, remote en divers.
De ondernemer wordt ondersteund, ontzorgt en tegelijkertijd worden werkprocessen efficiënter ingericht. Je zult (aanvankelijk) vooral werkzaam zijn in een kleine en zeer professionele organisatie voor Metaalbewerking in Midden-Limburg.

 

En nu?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg/remote
Uren:                                 Fulltime/Parttime dienstverband
Dienstverband:                 Structureel

Applicatiebeheerder ‘plus’ (fulltime)

In deze dynamische functie zorg je voor het optimaal functioneren van het diverse applicatielandschap binnen de organisatie en ben je het eerste aanspreekpunt hiervoor.
Nooit een saai moment.

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder ben jij, samen met je collega, onder leiding van de IT manager verantwoordelijk voor een goede werking en optimale performance van de applicaties, IT Services.
Ook het werkplekbeheer (deels ondersteund door een externe IT-partner), beheer van de Office 365 omgeving en IT security behoren tot jullie verantwoordelijkheden.

Tevens ben je in de organisatie het eerste aanspreekpunt bij technische en functionele vragen en zie je toe op een juist gebruik van de systemen en applicaties. Met jouw inzicht voorkom je issues of los je ze snel en structureel op.

Je begeleidt de overgang van Navision naar Business Central en de implementatie van het EAM systeem (Enterprise Asset Management).

Voor het vergroten van de operationele efficiëntie en bewaken van KPI’s, draag je bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van rapportages en dashboards (Power BI).
Je werkt gedreven aan resultaat, nauw aansluitend op de organisatiebehoefte.

 

Wat krijg je?

Als het tot een match komt, krijg je een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.
Naast een mooi salaris, afgestemd op je ervaring, ontvang je een goed pensioen (50-50) en gelegenheid om deel te nemen aan een ANW- en WIA-verzekering.
Je hebt 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of opleidingen te volgen.
Er is ruimte voor flexibiliteit in je uren bij de start en op het eind van je dag. Hybride werken is bespreekbaar, maar je rol vraagt wel om grotendeels op kantoor te werken.
Voor jou en je gedreven, prettige collega’s is er een nieuwjaarsontbijt en zomerbarbecue.

 

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (ICT).
Bij voorkeur heb je relevante ervaring met:

 • Microsoft Dynamics 365 Business Central (V20 pré)
 • Microsoft Dynamics NAV (pré)
 • Microsoft Office 365 (o.a. Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook en SharePoint)
 • EAM software (Enterprise Asset Management, bijv. Ultimo)
 • Reporting: Microsoft Power BI en Exsion

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat complexiteit te doorzien en te vereenvoudigen. Ook ben je nauwgezet, innovatief en resultaatgericht.
Verder ben je iemand die gemakkelijk verantwoordelijkheid neemt, goed kan organiseren  en planmatig kan werken. Ook in hectische situaties blijf je rustig en bewaar je het overzicht.

 

 

Over de organisatie/afdeling

Onze opdrachtgever bestaat uit een aantal professionele zakelijke entiteiten met een Shared Service Center voor ondersteuning op faciliteiten, staf- en managementdiensten. In totaal werken er ongeveer 100 betrokken werknemers en een groot aantal uitzendkrachten. Onze opdrachtgever bestaat al decennialang en is nog volop aan het groeien.

ICT maakt deel uit van de gemeenschappelijke ondersteunende diensten. Je werkt in een klein team met één collega en rapporteert aan de IT manager, verder wordt er gewerkt met een externe IT-partner. De organisatie heeft een professionele, laagdrempelige no-nonsense cultuur met een fijne sfeer en prettige collega’s.

 

En nu?

Herken jij jezelf hierin? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum:                       Z.s.m.
Regio:                                Midden-Limburg
Uren:                                 Fulltime dienstverband
Dienstverband:                Structureel

 

 

Commerciële buitendienst HR (28-40 uur)

Onderweg en in gesprek met potentiële klanten hoor jij hun vraagstukken en uitdagingen op het gebied van personeel. Jij weet deze moeiteloos te vertalen naar de dienstverlening van onze opdrachtgever.

 

Wat ga je doen?

Als Commerciële buitendienst HR begrijp je de uitdagingen waar een werkgever mee worstelt. Je brengt passend advies uit en weet te overtuigen met de dienstverlening van onze opdrachtgever, gegoten in een klinkend plan van aanpak.

In dit plan worden doelen vastgelegd en de diensten en acties bepaald. Jij zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord worden en de klant groen licht geeft. Dan leidt je administratief alles in goede banen en draagt de klant zorgvuldig over aan het accountteam.

 • Je bent de hele dag op pad en bezoekt werkgevers
 • Je beluistert hun vragen, behoeftes en uitdagingen op het gebied van personeel
 • Je adviseert proactief over oplossingen gebaseerd op de HR dienstverlening
 • Je volgt op, neemt vragen en bezwaren weg en sluit de deal

 

Wat krijg je?

 • Een afwisselende functie met auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen (je krijgt er al 28)
 • Volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling
 • Intensieve samenwerking met een gezellige werksfeer in een stabiele organisatie

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde commerciële HBO/MBO+ opleiding
 • Je hebt een aantoonbaar track record in een vergelijkbare rol en een neus voor kansen
 • Je gaat voor de deal maar houdt ervan als deze met een uitstekend advies onderbouwd is
 • Je bent empathisch, geïnteresseerd en communicatief sterk

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een van de marktleiders in hun vakgebied. Het ontzorgen van MKB-ers op het gebied van personeel. Je komt te werken in een commercieel team van adviseurs en consultants.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

Voor vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum                        : Z.s.m.

Regio                                 : Eindhoven /Helmond/Weert

Uren                                  : 28-40 uur per week

Dienstverband                  : Structureel

Secretariële Management Ondersteuning (24 uur)

Je bent een vlot representatief persoon die snapt waar het om draait in een professionele projectorganisatie. Jij wordt blij van secretariële ondersteuning in een duobaan.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt en ontzorgt het management. Je beheert de agenda, bewaakt de mail en beantwoordt de telefoon. Ook ontvang je bezoek als er gasten op kantoor komen en voer je wat ondersteunende administratieve taken uit. Dat doe je energiek en correct.

Jij ziet het werk voordat het gevraagd wordt. Ook help je met archiveren en ben je mede verantwoordelijk voor een stuk officemanagement. Dat doe je samen met een collega die werkt op de dagen dat jij er niet bent. Je wilt simpelweg je werk goed doen en haalt daar veel voldoening uit.

Bij verlof of ziekte van je collega ben je incidenteel bereid bij te springen of wat meer uren te werken.

 

Wat krijg je?

Een leuke afwisselende functie, in een dynamisch-professionele omgeving op een mooi kantoor.

Je takenpakket is heel allround en je krijgt een grote mate van zelfstandigheid om dit zelf in te vullen.

Je werkt met een gedreven klein team in een platte organisatie. De werksfeer is informeel maar ook serieus. Je krijgt een passende beloning en prima arbeidsvoorwaarden.

 

Wie ben jij? 

 • Je hebt een MBO-niveau
 • Je vindt het leuk om in een professionele omgeving je werk goed te doen
 • Je bent nauwkeurig, discreet en betrokken
 • Je houdt van doeltreffende en transparante communicatie
 • Je beheerst het Office pakket en kunt ook administratief prima presteren
 • Je kunt goed samenwerken maar ook heel zelfstandig
 • Het is prettig als je ook enigszins de Engelse en Duitse taal beheerst

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie is al ruim 40 jaar als projectorganisatie actief in de wereld van bouw en ontwikkeling.

Ieder project is maatwerk op basis van de klantbehoefte. Met een klein team van vakkundige collega’s wordt maximale kwaliteit en continue verbetering nagestreefd.

 

En nu?

Zie jij jezelf al werken in dit professionele team? Dan  ontvangen wij graag je actuele CV en een korte motivatie.
Heb je nog vragen over deze leuke functie? Bel ons dan gerust op 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  24 uur

Dienstverband                  :  structureel dienstverband

 

 

 

Campagne Marketeer (32-40 uur)

Samen met creatieve partners zorg jij voor de best mogelijke inhoud en uitvoering van campagnes.


Wat ga je doen?

Als Campagne Marketeer weet jij diverse doelgroepen te bereiken met gerichte online én offline campagnes. Met als doel om zo veel mogelijk sales- en marketingleads te realiseren.

 • De allerbeste marketing campagnes opzetten van concept tot uitvoering, hiervoor ben je verantwoordelijk samen met je collega’s die werkzaam zijn op de afdeling marketing en communicatie en de collega’s van de afdeling sales;
 • Door middel van Hubspot manage, optimaliseer en evalueer je de campagnes die reeds van start zijn gegaan. Deze inrichten en implementeren behoort ook tot jouw werkzaamheden;
 • Content en concepten ontwikkelen;
 • Samenwerking met media en advertentiepartners weet je optimaal te benutten en zoekt ook nieuwe samenwerkingen op;
 • Proactief campagnes boosten met in het achterhoofd de passende budgetten zodat er een optimaal rendement kan worden behaald.

 

Wat krijg je?

 • Een afwisselende nieuwe functie;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen (je krijgt er 28);
 • Volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Intensieve samenwerking met een gezellige werksfeer in een stabiele organisatie.

 

Wie ben jij?

 • HBO ( marketing, media en/of communicatie);
 • Ervaring met projectmanagement en het van A tot Z afronden van marketing campagnes;
 • Wellicht overbodig te benoemen maar meer dan gemiddelde creativiteit is een must;
 • Je kunt uitstekend overzicht bewaren wanneer er meerdere campagnes tegelijk lopen en opgestart dienen te worden.
 • Ondernemend, commercieel en doelgericht.

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een van de marktleiders in hun vakgebied. Het ontzorgen van MKB-ers op het gebied van personeel. Je komt in een team van marketing en communicatie specialisten te werken met elk hun specialisme en rapporteer aan de marketing & communicatie manager.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op met ons via 0495-700203

 

Startdatum                         : Z.s.m.
Regio                                  : Eindhoven /Helmond/Weert
Uren                                   : 32-40 uur per week
Dienstverband                    : Structureel

Accountspecialist HR (Junior of Medior) (28-40 uur)

Door het beantwoorden en oplossen van operationele HR-vragen en -zaken voel je aan het einde van een werkdag dat jouw kennis er toe doet. Dit doe je voor zowel werkgevers als werknemers.

 

Wat ga je doen?

Als Accountspecialist HR werk je vanuit plannen die opgezet zijn voor en door de opdrachtgevers. Vanuit dit plan worden de diensten en acties bepaald. Samen met de andere inhouse experts weet jij vlekkeloos cases op te lossen, te beantwoorden en of door te verwijzen naar de juiste collega.
Op de volgende manieren help je de opdrachtgever te groeien in werkgeverschap:

 • Telefonisch en per mail contact onderhouden met werkgevers en werknemers;
 • Proactief informeren over HR-zaken;
 • Monitoren van aanmeldingen in het systeem en opstellen van de daarbij behorende documenten;
 • Beantwoorden van vragen van nieuwe medewerkers en ze begeleiden door het systeem;
 • Vastleggen van informatie en afspraken die jij gemaakt hebt met de werkgevers;
 • Monitoren en beoordelen van situaties tussen werkgevers en werknemers en tijdig doorverwijzen en/of adviseren.

 

Wat krijg je?

 • Een afwisselende functie;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen (je krijgt er al 28);
 • Volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Intensieve samenwerking met een gezellige werksfeer in een stabiele organisatie.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/MBO (HRM; P&A of Juridisch)
 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol (medior) óf
 • Je heb tijdens je studie relevante werkervaring opgedaan tijdens je stages
 • Je verdiept je makkelijk in complexere materie
 • Van nature ben je empathisch, dienstverlenend, geïnteresseerd en communicatief sterk
 • Je bent secuur, deelt informatie wanneer je zeker weet dat deze klopt
 • Administratief ben je sterk onderlegd

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een van de marktleiders in hun vakgebied. Het ontzorgen van MKB-ers op het gebied van personeel. Je komt te werken in een team van relatiebeheerders en accountspecialisten.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

Voor vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0495-700203.

 

Startdatum                        : Z.s.m.

Regio                                 : Eindhoven /Helmond/Weert

Uren                                  : 28-40 uur per week

Dienstverband                  : Structureel

Commerciële Buitendienst Verduurzaming (fulltime)

In deze rol ben jij dagelijks onderweg om klanten te adviseren over energiebesparende maatregelen. Iedereen heeft het erover nu; jij weet waar je het over hebt.

 

Wat ga je doen?

In deze commerciële functie ga je in jouw regio relaties bezoeken die hun wooncomfort willen vergroten. Je agenda wordt gevuld door je collega’s van de binnendienst.
De klanten die je bezoekt hebben interesse geuit in oplossingen om hun woning te isoleren, koelen of verwarmen. Jij weet ze goed te adviseren over airconditioning, vloer-, muur- en dakisolatie en te overtuigen van de uitstekende dienstverlening en het vakmanschap van onze opdrachtgever. De fijne kneepjes leer je in de organisatie.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het bezoeken van klanten;
 • Het inventariseren van de klantbehoefte en deze vertalen naar de dienstverlening en vervolgens het afsluiten van het contract;
 • Het vertalen van vragen in oplossingen en concrete afspraken die bij akkoord direct ingezet kunnen worden;
 • Het vergroten van de naamsbekendheid en reputatie van onze opdrachtgever;
 • Het actief meedenken over sales- en marktontwikkeling.

 

 

Wat krijg je?

 • Een prima basissalaris, pensioenopbouw en uitstekende arbeidsvoorwaarden onder de bouw-CAO;
 • Een zeer riante bonusregeling gebaseerd op jouw omzet;
 • 25 vakantiedagen en 15 ADV dagen;
 • Auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • Een afwisselende en zeer zelfstandige functie;
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en veel vertrouwen;
 • Intensieve samenwerking in een commercieel team met een fijne werksfeer in een stabiele organisatie.

 

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een MBO+ werk en denkniveau;
 • Commerciële ervaring is een grote pré, grote drive en affiniteit met commercie een must;
 • Je praat makkelijk maar luistert ook heel goed;
 • Jij bent een deal closer, je bent pas tevreden als er daadwerkelijk zaken gedaan worden.

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een gevestigde leverancier van energiebesparende voorzieningen.
Zij voorzien met name particulieren van  isolatie, koel- en verwarmingssytemen. Daarmee bieden ze een kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossing voor iedere klant. Met hun vakkundigheid en reputatie in de markt zijn ze enorm aan het groeien.

 

En nu?

Houd jij het hoofd koel in deze dynamische baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie. Voor vragen, neem gerust telefonisch contact op met 0495-700203.

 

Startdatum                        : Z.s.m.

Regio                                 : Limburg

Uren                                  : 40 uur per week

Dienstverband                  : Structureel

Technisch Manager Installatietechniek (fulltime)

Aansturen van planning en montage, zorgen dat de technische oplevering vlekkeloos plaatsvindt en continue werken aan procesoptimalisatie: jij pakt het op.

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol ben je betrokken bij de voorbereiding van de projecten, waaronder de opname op locatie en opstellen van het installatieplan. Daarnaast geef je leiding aan het groeiende team van installatiemonteurs, werkvoorbereiders en planners, waarvan jij de eindverantwoordelijke bent.
Je houdt je primair bezig met managen en optimaliseren. Mocht het nodig zijn, ben je niet te beroerd om incidenteel de mouwen op te stropen als ‘meewerkend manager’.

Om te zorgen dat de oplevering van projecten foutloos plaatsvindt, overleg je veel met collega’s van andere afdelingen, leveranciers en externe specialisten. Jij bent klantgericht en hebt een goed oog voor efficiëntie en optimalisatie. Zo neem je voortdurend de processen onder de loep en initieer je verbeteringen.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, met veel verantwoordelijkheid, dynamiek en mooie arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, opleidingsbudget, laptop en telefoon.
Je werkt in een collegiaal team, met een gedreven, professionele werksfeer.

 

Wie ben jij?

Je hebt een technische opleiding op HBO-niveau en je communiceert helder.
Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring op niveau. Je hebt ervaring met procesoptimalisatie en bij voorkeur gewerkt met methodieken als Lean Six Sigma.
Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, Engels en liefst ook Duits. Verder heb je een rijbewijs en ben je bereid af en toe naar het buitenland te reizen.

 

Over de organisatie / afdeling

Je komt terecht in een platte open organisatie die haar sporen al heeft verdiend, maar nog steeds sterk groeit. De organisatie kenmerkt zich door haar drive, ambitie en innovatieve karakter.
De cultuur is open en inclusief. Er wordt met passie en plezier samengewerkt. Een hoogwaardig technisch maatwerkproduct voor interactief werken en communiceren maakt medewerkers trots om in dit bedrijf te werken.

 

En nu?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, dan ontvangen wij graag jouw recente CV en korte motivatie. Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  midden Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  structureel

 

Logistiek medewerker (fulltime)

Als de levering niet klopt, ligt er ergens een bouw stil. Dat vind jij net zo tenenkrommend als de rest van het team. Daarom laat je dat niet gebeuren! Daar zorg je samen voor.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in het magazijn. Dat betekent ook veel buiten! Dat spreekt jou juist aan.
Je begint als orderpicker. Je verwerkt orders aan de hand van picklijsten, meestal samen met een collega. Dat doe je nauwkeurig en serieus.
Samen met je team mag je heel veel zelf bepalen. Vooral hoe het nog beter kan. Daar stroop jij je mouwen nog eens extra voor op. Sowieso ben je niet bang voor fysiek werk en wil je samen met je collega’s zorgen dat het werk goed afgerond wordt. Zelfs als je daar een keer wat langer voor moet werken.

 

Wat krijg je?

Als je lekker op dreef bent, krijg je in het bedrijf alle kansen om door te groeien. Dat wordt juist gestimuleerd. Zo kun je certificaten halen voor heftruck, hoogwerker en zelfs vrachtwagen. Maar ook om verder te ontwikkelen krijg je mogelijkheden op maat.

 

Wat neem je mee?

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Opleiding is minder belangrijk dan karakter
 • Je wil graag aanpakken en jezelf verder ontwikkelen
 • Ervaring met het werken met de heftruck is een pré maar geen must

 

Wie ben jij?

Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en zet de schouders eronder.
Je past in een ambitieuze organisatie met een regionaal en informeel karakter.

 

Hoe ziet de organisatie eruit?

Onze opdrachtgever levert een ruim assortiment aan materialen voor de bouw.
Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Daarbij zijn ze goed voor hun mensen en zoeken medewerkers waar ze op kunnen bouwen voor de lange termijn.  De werksfeer is prettig, de lijnen zijn kort.

 

Hoe kun je solliciteren?

 • Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
 • Of bel gerust met Astrid Jacobs 0495-700203.

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

Medewerker (medior/senior) Bedrijfsbureau (fulltime)

Je bent een echte teamplayer, met natuurlijk organisatietalent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt energie van dynamiek en ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in een professioneel familiebedrijf, waar je in een verantwoordelijke en afwisselende rol bijdraagt aan de ontwikkeling van het bedrijfsbureau. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, maar je beschikt ook over de capaciteiten om een aantal zaken goed op de rit te zetten.

Ben je een senior in dit werkveld en heb je van nature ook leidinggevende kwaliteiten, dan kun jij ook de aanwezige medewerkers ondersteunen en focussen op het optimaal en toekomstbestendig  inrichten van de bedrijfsprocessen.

Er zijn twee bedrijfstakken die in elkaar gaan schuiven en door het bedrijfsbureau ondersteund zullen worden. Je maakt calculaties, offertes, nacalculaties en ook plaats je bestellingen.
In de huidige opzet ligt een groot deel van de administratieve en werkvoorbereidings-taken bij de commerciële medewerkers. Jij zorgt ervoor dat deze werkzaamheden met een gerust hart overgedragen worden aan de afdeling en bewaakt de opvolging ervan.

 

Wat krijg je?

Je werkt direct op contractbasis bij onze opdrachtgever. Je krijgt een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een winstdeling en uitzicht op een vast dienstverband.

Er heerst een fijne werksfeer in een hecht en professioneel team. Je krijgt volop groeimogelijkheden en ruimte om de rol zelf in te richten en verder te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

Je hebt Hbo werk- en denkniveau.

Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in ik een praktisch coördinerende rol. Je staat stevig in je schoenen en communiceert duidelijk en gemakkelijk. Door je open en benaderbare persoonlijkheid, krijg je mensen gemakkelijk mee in ontwikkelingen die het bedrijfsbelang dienen.

 

Over de organisatie

Onze opdrachtgever levert materialen voor de bouw, maar is ook een partner voor afbouw woninginrichting.
Het is een gezonde, ambitieuze organisatie met een regionaal karakter en plezierige werksfeer.

Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Op dit moment zijn ze volop in ontwikkelen en zoeken ze medewerkers waarmee ze de organisatie toekomstbestendig kunnen laten groeien.

 

En nu?

Meebouwen? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Voor vragen, bel gerust 0495-700 203.

 

 

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  Midden Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  Structurele functie

 

Medewerker Outbound Sales (parttime)

Passende oplossingen voor de klant: daar word jij blij van. Gemotiveerd en zelfverzekerd leg je contact en voer je het gesprek.

 

Wat ga je doen?

Je belt aan de hand van verkoopsignalen en bent de eerste contactpersoon voor de (potentiële) klant.
Je fungeert als schakel tussen de klant en de adviseur, geeft de klant informatie en peilt de behoefte.

 

Omdat je zo doordrongen bent van de kwaliteit van het product, herken je verkoopsignalen snel en vraag je op jouw persoonlijke manier gemakkelijk door. Voor de adviseur plan je afspraken in en verwerk je de afspraak administratief. Daarvoor ben je ook twee avonden in de week beschikbaar.

 

Wie ben je?

 • Je bent mondig, innemend en praat gemakkelijk, maar luistert ook goed
 • beheerst de Nederlandse taal en spreekt liefst ook Engels en Duits
 • Je kunt goed plannen en agendabeheer gaat je gemakkelijk af

Je bent een positief ingestelde persoon en neemt anderen mee in jouw enthousiasme. Je legt makkelijk contact en communiceert helder. Ook ben je pro-actief, commercieel en doelgericht.

Hoe ziet de organisatie eruit?

Onze opdrachtgever is een groeiend familiebedrijf dat internationaal actief is. Het heeft een eigen productiebedrijf met een hoogwaardig product. Innovatie en R&D zorgen ervoor dat de organisatie toonaangevend blijft in de markt. Hier word je geen nieuwe medewerker, maar deel van de familie.
Je vindt er stabiliteit en continuïteit bij een werkgever met internationale allure en volop doorgroeimogelijkheden. De werksfeer is prettig, collegiaal en je collega’s zijn enthousiast en professioneel.

Wat krijg je?

 • Een afwisselende, uitdagende en commercieel klantgerichte functie;
 • Een goed salaris en riante secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Intensieve samenwerking binnen een hecht team met een gezellige werksfeer

Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en een korte motivatie.
Voor vragen, bel gerust met Astrid Jacobs 0495-700203.

Monteur Afbouw/Timmerman (fulltime)

Werken in een hecht team van professionals en vakkundig afbouwprojecten uitvoeren, dat is jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Als monteur afbouw/timmerman monteer je dagelijks plafonds, wanden (systeem of metal stud) en voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit.

Na een duidelijke uitleg over het project, bereid je de werkzaamheden voor.
Je zorgt voor een goede maatvoering en ook dat de juiste materialen klaarstaan.
Voor metal-stud wanden plaats je de profielen en daarna de gipsplaten. Vervolgens worden plafonds gemonteerd en wordt alles afgewerkt.
Stellen van kozijnen en afhangen van deuren doe je secuur, net als het monteren van koven en plinten. Om te zorgen dat alle voorzieningen in de wand zijn aangebracht, overleg je goed met installateurs en andere partijen.

Wat krijg je?
Je krijgt een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer in een hecht en professioneel team. De cultuur is informeel en open en je krijgt volop mogelijkheden om te ontwikkelen in je rol.

Wie ben jij?
• Je hebt technisch inzicht en affiniteit met bouw
• Je hebt MBO werk- en denkniveau
• Je beschikt over een rijbewijs (B) en eigen vervoer
• Je hebt een geldig VCA certificaat of bent bereid dit te halen

Je zorgt voor een schone en veilige werkomgeving en houdt je aan de geldende VGM- instructies. Indien nodig woon je toolbox-meetings bij, en denk je mee over verbetermogelijkheden.
Verder ben je een vriendelijk en representatief persoon. Je beseft dat je niet alleen goed werk aflevert, maar ook een visitekaartje van de organisatie bent.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever levert afbouwprojecten voor nieuwbouw en renovatie. Dit gebeurt als onderaannemer voor bouwbedrijven, maar ook rechtstreeks aan eindgebruikers.
Daarnaast leveren ze een ruim assortiment aan materialen voor de bouw. Het is een gezonde, ambitieuze organisatie met een regionaal karakter en plezierige werksfeer.
Ze staan garant voor een kwalitatief goed product, een optimale levering en timmeren al jaren stevig aan de weg. Daarbij zoeken ze medewerkers waar ze op kunnen bouwen voor de lange termijn.

En nu?
Ben jij de monteur afbouw die aan de weg wil timmeren? Dan ontvangen we graag je CV.
Voor vragen, bel ons gerust 0495-700 203.

R&D Mechanical Engineer m/v (fulltime)

Je bedenkt nieuwe concepten en denkt out of the box, maar wel in systemen en structuren. Je draagt bij aan nieuwe technieken en creatieve oplossingen. Je bent veel in contact met andere disciplines en met de uitvoering.

 

Wat ga je doen?

Ongeveer 70% van de tijd ben je bezig met het maken van ontwikkelplannen, het uitvoeren van onderzoek, het maken van berekeningen (statisch/dynamisch) en het doen van haalbaarheidsstudies voor nieuwe processen, producten en concepten.

Je begeleidt de ontwikkeling van prototypes, procedure-assessments en experimenten, stelt gedegen testrapportages op en voert een grondige analyse uit van de verkregen data.

Daarnaast maak je nieuwe (verworven) technologische kennis toegankelijk voor het team van engineers.

De overige tijd besteed je aan de doorontwikkeling en optimalisatie van bestaande ontwerpen en procedures.

 

Wat krijg je?

 • Vooruitstrevende rol met veel zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling;
 • Prettige, informele werksfeer met een mooi eigen product;
 • Flexibele opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed passend salaris;
 • Hedendaags arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 26 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
 • Flexibele begin- en eindwerktijden;
 • Winstuitkering bij een direct dienstverband.

 

Wat neem je mee?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding (WTB/Automotive, Mechatronica of soortgelijk);
 • Een sterk analytisch vermogen en affiniteit met de theoretische kant van de werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met Autocad, 3D CAD systemen en simulatie software is een sterke pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Innovatieve mindset en een niet te stillen passie voor techniek.

Je bent in staat planmatig en procesmatig te werken. Je communiceert helder en concreet wat je in staat stelt om op diverse niveaus te communiceren. Je ben pro-actief, creatief en inventief.

 

De organisatie:

Je werkt in een organisatie die een hoogwaardig totaalproduct ontwikkelt, produceert en levert voor de internationale markt.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving, dan ontvangen we graag jouw CV.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Judith Brouns 0495-700203.

 

Startdatum                        : Z.s.m.

Regio                                  : Midden Limburg

Uren                                   : Fulltime

Dienstverband                  : Structureel

 

Junior HR Professional (32 – 40 uur)

Junior HR Professional (32 – 40 uur)

Deze tekst is straks vast beter, als jij ‘m geschreven hebt.

Naast zoeken en spreken van kandidaten EN adviserend HR-werk, schrijf je wervende teksten en beheer je de socials.

In een hokje? … dacht het niet!

 

Wat ga je doen?

Een stevige tweede stap:

Gewapend met je HR-kennis ga je bij klanten op locatie (of remote) aan de slag met uitvoerende en adviserende HR-werkzaamheden. Je weet op ondernemende wijze, in samenspraak met de HR-manager, te adviseren, te organiseren en waar nodig te verbeteren.

Daarnaast ga je aan de slag met het opzetten van wervingscampagnes voor opdrachtgevers. Je schrijft wervende teksten en beheert de socials met vacatures. Ook zoek en spreek je potentiële kandidaten. Al met al een erg veelzijdige rol!

 

 • Beoordelen van cv’s en matchen met vacatures;
 • Wervend schrijven van functieprofielen;
 • Sollicitatiegesprekken voeren op kantoor of eventueel op locatie;
 • Verslaglegging en correcte afhandeling in het softwaresysteem;
 • Ontwikkelingen volgen binnen de arbeidsmarkt;
 • Dagelijks actief op social media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook etc.;
 • Aanspreekpunt voor kandidaten, opdrachtgevers en HR-gerelateerde zaken;
 • Beoordelen, vormgeven en uitvoeren van HR-processen bij de opdrachtgevers;
 • Verantwoordelijk voor personeelsadministratie bij de opdrachtgevers.

 

Wat krijg je?

Een marktconform salaris, een hecht team van collega’s en veel ruimte om je verder te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO opleiding (HRM of vergelijkbaar) en 1 tot 2 jaar ervaring in een HR-functie. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het HR-vakgebied.

Verder ben je iemand die nauwkeurig en zelfstandig kan werken en een grote innerlijke motivatie heeft. Je komt je afspraken na, communiceert gemakkelijk en kunt prima overweg met ad hoc situaties. Je hebt gevoel voor de grote lijnen én kunt inschatten wat er meteen moet gebeuren.

 

En nu?

Ben jij deze veelzijdige, gedreven HR-junior die toe is aan een volgende stap? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op 0495-700203.

 

Startdatum:       z.s.m.

Regio:                Weert

Dienstverband: Parttime/Fulltime (32-40 uur)

 

 

Business Developer Large Accounts (fulltime)

Targets, Deal Closing en Lead-chasing!
Commerciële kreten die jij graag terugziet in je werk.

 

Wat ga je doen?

In deze nieuwe commerciële functie kun je de rol deels zelf vormgeven. Dat je veel buiten de deur bent is zeker. De organisatie beschikt al een groot netwerk maar dat netwerk is nog niet bekend met de nieuwe dienstverlening. Verder komen onderstaande zaken zeker ook aanbod:

 • Pro-actief benaderen van bedrijven;
 • Opstellen van salesplannen en marktbenaderingen;
 • Zelfstandig op- en uitbouwen van een relatienetwerk;
 • Opvolgen van leads, klanten en prospects bezoeken ;
 • Organisatiebrede bekendheid vergroten;
 • Proactief informeren over HR zaken;
 • Meedenken in sales- en marketingacties;
 • Vraag en oplossing vertalen in concrete samenwerking die bij akkoord direct ingezet kunnen worden.

 

Wat krijg je?

 • Een afwisselende zelfstandige functie;
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen (je krijgt er 28);
 • Volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Intensieve samenwerking met een gezellige werksfeer in een stabiele organisatie.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO in een Commerciële richting;
 • Commerciële werkervaring van minimaal 3 jaar maar vooral drive;
 • Het is een pré wanneer je een netwerk meebrengt binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Makkelijke prater….dat behoeft geen aanvulling 😊
 • Deal closer, je bent pas tevreden als er daadwerkelijk zaken gedaan wordt.

 

Over de organisatie / afdeling

Onze opdrachtgever is een van de marktleiders in hun vakgebied. Het ontzorgen van MKB-ers op het gebied van personeel. Je komt te werken in een team van relatiebeheerders en accountspecialisten.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie.

Voor vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Jessica Heesakkers 0495-700203.

 

 

Startdatum                        : Z.s.m.

Regio                                 : Eindhoven /Helmond/Weert

Uren                                  : 40 uur per week

Dienstverband                  : Structureel