Contact

Helder! Personeelsmanagement
Parallelweg 168
6001 HM Weert
0495-700203

email

Wat kandidaten zeggen over Helder!

"Vanaf het eerste moment dat ik met Helder! in contact kwam was er een wederzijdse klik en die klik ervaar ik nog steeds. Tijdens het prettige, doortastende kennismakingsgesprek volgde de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek bij de werkgever. Wat ik zeer gewaardeerd heb is de ondersteuning die ik heb mogen ontvangen naar het sollicitatiegesprek toe van Helder!  Op die manier ga je net iets anders met je toekomstige werkgever kennismaken. Het mooie van Helder! is dat men heeft gezien en willen zien wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en wat echt bij mij past. Dat hebben ze overgebracht naar mijn huidige werkgever wat heeft geleid tot een hele leuke uitdagende nieuwe baan. Dat getuigt van professionaliteit en daar ben ik ze dankbaar voor. Dat is voor mij heel Helder!"
Henri Verduijn, Office Manager

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Via een zoekopdracht op Monsterboard kwam ik een leuke vacature tegen die was uitgezet via Helder. Ik solliciteerde en binnen een dag had ik al een reactie van Helder ontvangen om via Skype nader kennis te maken en mijn sollicitatie te bespreken. Wat mij opviel aan Helder was de laagdrempeligheid en echte betrokkenheid. Geen langdurige, onpersoonlijke procedures maar snel een inhoudelijk en enthousiaste reactie waaruit bleek dat ze mijn sollicitatie ook daadwerkelijk goed gelezen hadden. Helder heeft mij voorgesteld aan het bedrijf in kwestie en de rest is geschiedenis. Ik werk nu via Helder als projectmanager bij een superleuk bedrijf in Rotterdam. Wat mij het meest aanspreekt in de werkwijze van Helder is de persoonlijke benadering, nakomen van afspraken, achtergrondinformatie over bedrijf en functie en betrokkenheid tijdens het hele proces. Echt een onderscheidende partij in de markt!"

Liesbeth Schneider, Projectmanager Marketing

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Na 15,5 jaar gewerkt te hebben als commercieel medewerker binnendienst, werd bij mijn vorige werkgever het hoofdkantoor vanwege een overname gesloten. Dit had tot gevolg dat ik noodgedwongen op zoek moest gaan naar een nieuwe uitdaging, liefst in een andere branche. Nadat mijn oog was gevallen op een vacature van commercieel medewerker bedrijfsbureau, heb ik hier meteen op gereageerd. Na een oriënterend gesprek met Helder!, ben ik 2 keer op gesprek geweest bij het betreffende bedrijf. In het hele proces ben ik van begin tot eind perfect begeleid door Helder!.Vooral het persoonlijke stukje aandacht, interesse en begeleiding, zowel voor, tijdens als na mijn aanstelling heb ik als zeer prettig ervaren. Nu, bijna een jaar later en inmiddels met een vaste aanstelling, kan ik zeggen dat ik uitstekend terecht ben gekomen met dank aan Helder!
Roy Schroijen, Medewerker Bedrijfsbureau

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Nadat ik mijn cv publiceerde op bekende vacature sites, werd ik vrijwel direct benaderd door verschillende recruiters en detacheringsbureaus. Op simpele vragen inzake vacatures en/of procedures kon men vaak geen antwoord geven. Zodra Helder Personeelsmanagement contact met mij opnam werden antwoorden gegeven op mijn vragen en werd het een professioneel gesprek. Ik kreeg meteen door dat ik met een ervaren persoon te maken had. Helder! heeft mij steeds een snelle terugkoppelingen gegeven over de gang van zaken. Het resulteerde in een succesvolle detacheringsperiode bij een interessant bedrijf dicht bij huis!  Tijdens en na deze periode houdt Helder contact en gebruiken zij het zakelijk netwerk om mijn gegevens te delen met nieuwe werkgevers.Kortom: Helder is betrouwbaar, professioneel, vriendelijk en betrokken. Voor mij een prettig detacheringsbureau om mee samen te werken!"
Marcel Dijkshoorn, Accountmanager Telecom

 

Werk nieuws

Geen feed gevonden