Junior QA Manager (32-40 uur)

Je hebt een passie voor kwaliteit en wil je daarin verder ontwikkelen. Daarmee til je ook de organisatie naar een hoger plan.

Wat ga je doen?

Je rapporteert aan de Quality Assurance Manager over de naleving van het kwaliteitsmanagement- en voedselveiligheidssysteem.
In de organisatie zoek je naar ontwikkelpunten en streef je naar voortdurende optimalisatie van kwaliteit en (voedsel)veiligheid.

Je draagt bij aan het opzetten, bewaken, borgen en verbeteren van processen, richtlijnen en (kwaliteits)controles. Verder creëer je bewustzijn bij de medewerkers over veiligheid en kwaliteit.

 

Ook train je medewerkers, neem je monsters en voer je interne audits uit.
Je verzamelt gegevens, analyseert ze en rapporteert aan management en uitvoerenden. Als je afwijkingen signaleert, geef je aanwijzingen, neem je adequate maatregelen en leg je indien nodig het proces stil.

 

Samen met je Manager ga je een kwaliteitshandboek opzetten en ben je lid van het HACCP team. Zo draag je actief bij aan de ontwikkeling van het bedrijfsbeleid.

Je onderhoudt contacten met klanten over kwaliteitsprestaties en eventuele afwijkingen. En ook ben je het aanspreekpunt voor externe autoriteiten en diensten.

 

Wat krijg je?

Een verantwoordelijke rol in een dynamische en ambitieuze omgeving. Mogelijkheden om te groeien in je werk. Salaris, arbeidsvoorwaarden en pensioen zijn prima voor elkaar en er is ruimte om flexibel met werktijden om te gaan voor een fijne werk-privé balans.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO (food)opleiding
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
  • Bij voorkeur 1-3 jaar relevante werkervaring in de food-productie
  • Kennis van HACCP, BRC, IFS, ISO 22000, en Skal
  • Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot levensmiddelen
  • Kennis van kwaliteitssystemen

Verder ben je sterk analytisch, doortastend en in staat om op verschillende niveaus in en buiten de organisatie te communiceren. Kwaliteitsbesef zit in je DNA en je hebt een passie voor food.

 

Hoe ziet de organisatie eruit?

Onze opdrachtgever heeft een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Ze verzorgen nationaal en internationaal transport van alles wat gekoeld of bevroren vervoerd moet worden. Met meer vestigingen en alle faciliteiten voor opslag en ompakken, bieden ze een totaal servicepakket om producten in topconditie op locatie te bezorgen.


En nu?

Houd jij in deze omgeving het hoofd koel en spreekt de functie je aan? Dan ontvangen wij graag je CV. Heb je nog vragen, bel dan gerust met Astrid Jacobs op 0495-700203.

 

Startdatum                       :  z.s.m.
Regio                                :  Uden
Uren                                 :  fulltime (parttime is bespreekbaar)
Dienstverband                 :  Structurele functie

Service Delivery Manager (fulltime)

Een voortdurend verbeterende IT-ervaring bij de klant, daar mogen ze jou op aanspreken!


Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant op managementniveau.

Je zorgt ervoor dat de dienstverlening past bij de behoefte en je streeft naar continue optimalisatie.

Je onderhoudt en verdiept de accounts en de klantrelaties en bent een actieve sparring partner op managementniveau. Ook heb je oog voor cross- en up selling.

In de eigen organisatie weet jij de brug te slaan naar de IT-afdeling en te zorgen dat de door jou vastgelegde service levels worden gehaald. Hierover rapporteer je en overleg je periodiek met de opdrachtgever. Daarbij neem je ook het dienstenportfolio door en bespreekt mogelijke uitbreiding.

Ten slotte ben je de initiator voor de doorontwikkeling van de dienstverlening (PLM) bij de klant en verbindende factor voor het problem- en change management process.

 

Wat krijg je?

Een leuke uitdagende functie, in een innovatieve gedreven omgeving, waarin gewerkt wordt met de nieuwste technologieën.

Je krijgt een aantrekkelijke lease-regeling, een goed pensioen, laptop met toebehoren en je mag zelf je telefoon uitzoeken.

Er is volop gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen; denk aan opleidingsmogelijkheden of het bijwonen van (technische) events en webinars.

Het team is collegiaal, er is een platte organisatiestructuur met een informele werksfeer. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen lekker kort blijven. De week wordt afgesloten met een leuke vrijdagmiddagborrel.

 

Wie ben jij?

Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding afgerond en beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een Service Management functie. Daarbij beschik je over een ITIL certificering op niveau 4 en ben je bedreven in het opstellen van kraakheldere rapportages.

Jouw technische bagage bevat ervaring met applicatieomgevingen en IT-infrastructuren. Verder ben je analytisch en heb je een goede algemene kennis van (bedrijfs)processen, en ervaring met het implementeren en optimaliseren van processen.

Je bent omgevingssensitief, kunt uitstekend samenwerken, maar ook presenteren en desgewenst overtuigen. Verder ben je initiatiefrijk, resultaatgericht, kun je strak plannen en goed organiseren.

 

Over de organisatie / afdeling

De organisatie bestaat ruim 20 jaar en kenmerkt zich door de gedrevenheid en ambitie die zij uitdraagt. Medewerkers zijn trots om bij het team te horen; samenwerken, teamspirit en innovatie staan hoog in het vaandel.  Complexe infrastructuren met High Availability (HA), worden van ontwerp tot beheer ingericht. En verder levert deze opdrachtgever slimme en innovatieve IT-maatwerkconcepten.

 

En nu?

Is dit jouw baan? Dan ontvangen wij graag je CV.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons via 0495-700203.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure en bij indiensttreding dien je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Startdatum                           :  z.s.m.
Regio                                   :  Noord-Limburg
Uren                                    :  40 uur
Dienstverband                     :  structureel