Kwaliteitsmanager (fulltime)

Je hebt een passie voor kwaliteit en tilt daarmee de organisatie naar een hoger plan.

 

Wat ga je doen?

Jij legt de lat hoog en zorgt dat de processen met betrekking tot Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu stevig ingericht en diep in de organisatie verankerd worden. Zo vertaal je de doelstellingen van de organisatie in maatregelen gericht op optimalisatie.

Je bent het aanspreekpunt voor KVGM voor alle betrokken stakeholders in de organisatie en daarbuiten. Je stelt beleid op en bewaakt dit. Daarbij vervul je een adviserende en coördinerende rol op het gebied van audits, risico- en kwaliteitsmanagement. Uiteraard informeer je jezelf en de organisatie over relevante wet- en regelgeving.

Je weet nieuwe certificeringstrajecten tot een succes te maken en zorgt ook voor het behoud van bestaande keurmerken. Zo draag je bij aan de ambitie van de organisatie en toon je aan dat deze belang hecht aan continue verbetering en MVO.

 

Wat krijg je?

Een verantwoordelijke rol, met veel dynamiek en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, collectief pensioen, winstregeling en een aantrekkelijk opleidingsbudget. Je werkt in een collegiaal team, in een gedreven, professionele werksfeer.

 

Wie ben jij?

Je hebt overtuigingskracht, bent flexibel en oplossingsgericht. Je bent daarnaast ook een echte kartrekker en verbinder pur sang.

Je hebt jouw bedrijfskundige HBO- of WO-opleiding aangevuld met relevante KVGM opleidingen.
Ook heb je kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en -methodieken.
Bij voorkeur heb je ervaring in een digitaal gedreven organisatie en affiniteit met informatiebeveiliging is een pré. Je beheerst naast Nederlands en Engels in woord en geschrift liefst ook Duits.

 

Over de organisatie / afdeling

Je komt terecht in een platte open organisatie die haar sporen al heeft verdiend, maar nog steeds sterk groeit. De organisatie kenmerkt zich door haar drive, ambitie en innovatieve karakter.
De cultuur is open en inclusief. Er wordt met passie en plezier samengewerkt. Een hoogwaardig technisch maatwerkproduct voor interactief werken en communiceren maakt medewerkers trots om in dit bedrijf te werken.

 

 

En nu?

Herken je jouw kwalitatieve drive in deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw recente CV en korte motivatie.  Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Bel dan gerust 0495-700203.

Startdatum                        :  z.s.m.

Regio                                 :  midden Limburg

Uren                                  :  fulltime

Dienstverband                  :  structureel