Direct Inschrijven

Op zoek naar werk binnen de Telecom, IT, Techniek & Energie of Management Ondersteuning?

Laat het ons weten en stuur je CV in via onze website.


Inschrijven

Recente berichten

Niet meer tevreden met je baan in de BOUW?

Brown Vintage Photo Collage Facebook Post 3

Niet meer tevreden met je baan in de BOUW?

Lees meer...

Helder! deelnemer van Weert on stage

on stage
on stage quot
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en zo ook in Weert!

Lees meer...

De meest gemaakte fout bij het selecteren van een nieuwe collega…

shutterstock 515141152
Lees meer...

Recruiters liggen onder vuur: waarom Helder! toch een tien met een griffel scoort

winner
Lees meer...

Stuur jij een drolletje met ogen naar je baas?

Untitled design
Lees meer...

Klare taal in de wereld van IT en telecom

team Helder

 

Helder! Personeelsmanagement in Weert verbindt, werft en ondersteunt

In een wereld die van techniek en dure woorden aan elkaar hangt, blijft ze zichzelf en schenkt ze klare taal. “Niet onnodig moeilijk doen, maar gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Het is het handelsmerk van Judith Brouns (43) van intermediair Helder! Personeelsmanagement in Weert. Haar missie is glashelder: bedrijven in IT, mobiele telecom, techniek en managementondersteuning verbinden met de juiste professionals. ‘Samen met de klant bekijken we welke medewerker nodig is, welke talenten, eigenschappen en vaardigheden er worden gevraagd. Vervolgens zoeken we naar de perfecte match”, vertelt de Weertse.

Snel schakelen

In het sfeervol ingerichte kantoor aan de Parallelweg maakt een klein team dagelijks het verschil. Directeur Judith Brouns, accountmanager Susan van Gansewinkel en recruiter Esther Bouwens hebben samen meer dan veertig jaar ervaring in de werving en selectie van professionals voor de IT- en telecombranche. Systeembeheerders, service/helpdeskmedewerkers, projectleiders, magazijnbeheerders, administratief medewerkers, managementondersteuners en ga zo maar door; dankzij bemiddeling van Helder! vonden vele werkzoekenden al de baan die bij hen past. Op basis van jarenlange recruitmentervaring en een natuurlijk inlevingsvermogen zet Helder! de juiste persoon op de juiste plaats.

 “Kleinschaligheid is onze kracht”, zo benadrukt Judith Brouns. “We zijn niet gebonden aan vaste werkstructuren, maar kunnen snel en flexibel inspelen op de behoeften van de klant. Daarbij maken we gebruik van een omvangrijk landelijk netwerk dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd.”

Na jarenlange ervaring in de ICT-dienstverlening besloot de Weertse ruim zes jaar geleden om zakelijk op eigen benen te gaan staan. Als vrouwelijke intermediair laat Judith Brouns een frisse wind waaien door een technische wereld die nog hoofdzakelijk door mannen wordt geregeerd. “Iets nieuws bouwen, meedenken met de klant, hem informeren over veranderingen op personeelsgebied; ik heb het altijd gedaan. Daar ligt mijn passie. ”

HRM op aanvraag

Helder Personeelsmanagement verbindt, werf en ondersteunt. Het kernteam in Weert heeft zich omringd met een breed netwerk van specialisten die thuis zijn in verschillende HR-vraagstukken. Denk aan professionals in ziekteverzuim, ontslag- en loopbegeleiding of assessments. “Op deze manier kunnen we snel schakelen en voor de klant alles managen wat met personeel te maken heeft. Een geruststellende gedachte.”